Foto: PantherMedia/Scanpix
Dzintaru koncertzālē 19. augustā pirmo reizi Latvijā notiks britu grupas "Chicago Blues Brothers" šovs, informēja koncerta organizatori.

Grupa savu nosaukumu ieguvusi no amerikāņu muzikālās komēdijas "The Blues Brothers". Tās pastāvēšanas 16 gadu laikā "Chicago Blues Brothers" šovi ir bijuši izpārdoti tādās koncertzālēs kā "The Albert Hall" un "The London Palladium" Londonā, "Caesar's Palace", Lasvegasā, "Joe's Be-Bop Café" Čikāgā, kā arī citviet.

2013.gadā grupa "Chicago Blues Brothers", izcīnot galveno balvu, kļuva par "National UK Tribute award" prēmijas ieguvēju.

Koncertiestudējuma pamatā ir klasiskā mūzikla "Chicago Blues Brothers" sižets, tomēr programmā skanēs ne tikai populārās kinofilmas melodijas, bet arī citas kompozīcijas, kas jau kļuvušas par "rhythm and blues" un soulmūzikas pasaules klasiku.

Grupas "Chicago Blues Brothers" repertuārā ir vairāki desmiti visā pasaulē iemīļotu hitu, kas kļuvuši populāri tādu mākslinieku kā Džeimss Brauns, Areta Frenklina, Tīna Tērnere, Stīvijs Vonders, Maikls Džeksons, Daiana Rosa, Džons Lī Hukers un citu izpildījumā.

Kā stāstīja koncerta organizatori, skatītāju priekšā stāsies 50.gadu "rhythm and blues" un soulmūzikas zelta laiku klasiski blūzmeņi melnos uzvalkos, ar šaurām kaklasaitēm, filca cepurēm, gaismas necaurlaidīgām brillēm un deju.

"Mūsu šova laikā dzied un dejo visi, ieskaitot skatītājus. Turklāt mēs šogad svinam 35.gadadienu kopš leģendārās filmas "Chicago Blues Brothers" iznākšanas, kurai jāpateicas par mūsu parādīšanos uz skatuves, tādēļ ziniet - jūs esiet uzaicināti uz labāko saviesīgo pasākumu "rhythm and blues" stilā. Un neaizmirstiet paņemt līdzi cepuri un saulesbrilles!" brīdinājis "Chicago Blues Brothers" vadītājs Dereks Bloks.

Koncertu organizē "Starptautiskais talantu centrs". Biļetes uz koncertuzvedumu var iegādāties "Biļešu servisa", "Reklamarket" kasēs un "Statoil" uzpildes stacijās visā Latvijā, tīmekļa vietnē "www.bilesuserviss.lv", kā arī pa telefonu 27533566.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!