Foto: Publicitātes attēls
Radošajā centrā "Totaldobže", Viskaļu ielā 36, 25. septembrī pulksten 20 notiks grupas "Pizdets I Meyk the Hevi Metāls" rīkots "Brālīgo tautu sadraudzības koncerts".

Koncertā uzstāsies paši pasākuma rīkotāji no grupas "Pizdets I Meyk the Hevi Metāls". Grupā spēlē skotu-bulgāru komponists-pianists Aleksandrs Tomass Metjusons un latviešu-vācu diriģents un rokmūziķis Linards Kalniņš. Kā stāsta organizatori, koncertā skanēs enerģisks vācu tehno, kā arī latviešu komponistu solodziesmas un bulgāru romances.

Koncertu iesildīs vokāli instrumentālais ansamblis "Шумилов Бор" no Ventspils. Ansamblis spēlē senkrievu tautasdziesmas trīsbalsīgos dziedājumos ar elektronisko pavadījumu.

'

Kā norāda oraganizatori, plānots, ka vakara gaitā ar kādu nozīmīgu paziņojumu nāks klajā arī grupa "DJ Krankenwagen".

Lai nodrošinātu koncertā svinīgu un pacilātu gaisotni, apmeklētājiem jāierodas ar ziediem un 5 eiro. Koncerta apmeklētājiem bez līdzpaņemtām puķēm pie ieejas būs jāšķiras no divreiz lielākas summas.

Mākslas centra Totaldobže koncertzāle atrodas Viskaļu ielā 36, bijušajā Rīgas tehniskās universitātes kinozālē. Nokļūšana ar 9. autobusu līdz Krustbaznīcas ielai.

Pasākuma vakarā, 25. septembrī, pulksten 19.15 tiks organizēts viens reiss maršrutā "Aleponija"- "Totaldobže". Braucējus ceļā ar zinātnisko priekšlasījumu par Melnās jūras piekrastes valstu ģeopolitisko situāciju Aukstā kara laikā izglītos Latvijas Universitātes jauno mūziķu konkursa "Hadrons 2021" uzvarētāja Keitija Bārbale. Vietu skaits autobusā ierobežots. Vairāk informācijas, kā arī autobusa biļešu rezervācija šeit.

Koncertu un braucienu iespējams apmeklēt uzrādot derīgu Covid-19 sertifikātu, kas apliecina vakcinācijas vai Covid-19 pārslimošanas faktu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!