Svētdien, 11.novembrī, plkst.20 viesnīcā "Maritim Hotel Riga" komponistam Raimondam Paulam svinīgi tiks pasniegts zelta disks par albumu "Nekur nav tik labi kā mājās".
Kā aģentūru LETA informēja ierakstu kompānijas "Mikrofona ieraksti" repertuāra direktors Guntars Račs, šajā vakarā notiks arī jaunā Raimonda Paula instrumentālās mūzikas albuma "White Melodies" ("Baltās melodijas") prezentācijas pasākums.

Jaunais albums ir ierakstīts kopā ar Normunda Šnē vadīto orķestri "Rīgas kamermūziķi". Dziesmu aranžējumus veicis komponists Jānis Lūsēns. Albums "White Melodies" ierakstīts "Rīgas skaņu ierakstu studijā" kopā ar skaņu režisoru Kārli Pinni. Albuma repertuārā Maestro apzināti izvēlējies iekļaut tikai pēdējos gados tapušās melodijas.

Albumu "Nekur nav tik labi kā mājās" kompānija "Mikrofona ieraksti" laida klajā šī gada 21.maijā. Ierakstā piedalījušies dziedātāji Marija Naumova, Ance Krauze un Normunds Rutulis. Dziesmu vārdus rakstījis Guntars Račs.

Šajā albumā ir apkopotas tādas šobrīd jau populāras dziesmas kā "Kūko, kūko dzeguzīte", "Lakstīgala" un "Sudraba ābeles". Albuma "Nekur nav tik labi kā mājās" ieraksts tapis Latvijas Radio studijā kopā ar skaņu režisoru Māri Lāci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!