Foto: Publicitātes foto

Viena no pasaules slavenākajām alternatīvā roka grupām "Garbage", kas pēc septiņu gadu ilga pārtraukuma atgriežas ar jaunu albumu, 14. novembrī koncertzālē "Palladium" sniegs savu pirmo koncertu Baltijā, portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji "Positivus Music".

Koncertzāles durvis būs atvērtas no plkst.19:00, vakara iesildītāji no Igaunijas - "Sibyl Vane" uzstāšanos sāks plkst.20:00, bet "Garbage" uz skatuves kāps plkst.21:00.

Pēc septiņu gadu muzikālā klusuma, "Garbage" atgriežas ar piekto studijas albumu "Not Your Kind Of People", kuru paši dēvē par savu labāko albumu. Albumā iekļauto dziesmu lirikas ir intensīvas un cerību pilnas, kas albumam piešķir optimistisku noskaņu, vienlaikus saglabājot grupas oriģinālo skanējumu.

Grupa "Garbage" klausītājiem ir pazīstama ar tādiem hītiem kā "I'm Only Happy When It Rains", "Stupid Girl" un "The World Is Not Enough". Pārdodot vairāk kā 17 miljonus ierakstu un izdodot piecus studijas albumus, "Garbage" ierindojas starp pasaulē atzītākajām alternatīvā roka un postgrunge grupām.

""Garbage" joprojām ir svarīgi sniegt klausītājiem aizraujošu klātbūtnes sajūtu savos koncertos. Vokālistes Šērlijas Mensones (Shirley Manson) balss skan tik pat labi kā kādreiz. Bačs Vigs (Butch Vig) ir lielisks bundzinieks un apvienojumā ar ģitārspēli ko sniedz Stīvs Markers (Steve Marker) un Djūks Eriksons (Duke Erikson) koncerta apmeklētāji varēs baudīt īpašo "Garbage" skanējumu," raksta "Positivus Music" pārstāvji.

Bačs Vigs (Butch Vig) savulaik producējis "Nirvana" slaveno "Nevermind" (1991) albumu, kā arī sadarbojies ar "Muse", "Foo Fighters", "Green Day" un citiem pazīstamiem māksliniekiem.

"Garbage" uzstāsies "Palladium" koncertzālē savas piektās "Not Your Kind Of People" pasaules koncertturnejas ietvaros. Biļešu cena - 25 lati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!