Foto: Publicitātes foto

No 1. decembra sākusi skanēt jauna interneta radiostacija "Radio Nemiers", kurā skan gan labākā pasaules, gan arī Latvijas alternatīvā mūzika – no roka līdz smagajam metālam, portālu "Delfi" informē radiostacijas veidotāji.

"Tikai aptuveni 10 procenti no tā, kas skan "Radio Nemiers", var dzirdēt citās radiostacijās – pārējais saturs ir unikāls," stāsta projekta veidotājs Ivars Kalvis.

Radio Nemiers fonotēkā ir jau teju divi tūkstoši dziesmu, un šobrīd tās apjoms tiek palielināts par aptuveni 30 jaunām dziesmām ik dienu. "Tomēr katrs ieraksts tiek rūpīgi apsvērts – apsolām, mums nekad neskanēs "Nickelback" un "Kid Rock"," komentē Kalvis.

Projekta līdzautors Aigars Sukurs saka: "Būtiski pieminēt arī to, ka "biroja stundu" jeb darba laikā Radio Nemiers saturs ir nedaudz mierīgāks un "vieglāks", taču vakarā un naktī tiek atskaņoti radiostacijas fonotēkas smagākie ieraksti."

Papildus rūpīgi atlasītajām dziesmām radiostacijā tiks atskaņotas arī tiešraides no bāra "Nemiers" – gan grupu uzstāšanās, gan arī bāra labāko dīdžeju seti.

Jaunā radiostacija tika atklāta sestdien, 2018. gada 1. decembrī, bārā "Nemiers" Aristīda Briāna ielā 9a. Pasākuma laikā tika prezentēts radio logo, uzstājās grupa "Rūsa" un mūziku visas nakts garumā labākajās Radio "Nemiers" tradīcijās spēlēja DJ 130DB – projekta līdzautors Aigars Sukurs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!