Sākot ar 15.janvāri, ceturtdienās naktsklubā "Pulkvedim neviens neraksta" notiks Riharda Fedotova radošās darbnīcas. Tie būs muzikālas improvizācijas vakari, kuros ik nedēļu viesosies kāds no Latvijā populāriem dziedātājiem. Dažādu mūziķu pavadībā solista dziesmas tiks pārveidotas un izpildītas netradicionālos, brīvos aranžējumos.

Radošās darbnīcas notikušas jau iepriekš, un tajās viesojušies dažādu žanru dziedātāji, piemēram, Jānis Šipkēvics, Sonora Vaice, Intars Busulis, Aigars Grāvers, Ansis un Oriole, Aija Andrejeva un daudzi citi.

Rihards Fedotovs ir latviešu izcelsmes mūziķis/komponists, kura lielākie sasniegumi ir veiksmīgā sadarbība Amerikas Savienotajās valstīs ar tādiem "Grammy" balvu apbalvotiem māksliniekiem kā "Cuba Gooding Sr.", Betiju Vraitu, Džonu Svanu un daudziem citiem.

Ceturtdien pirmā viesmāksliniece, kura atklās Riharda Fedotova radošās darbnīcas "Pulkvedī" ir Kristīne Prauliņa. Viņa ir Rīgas Gospelkora soliste, kopš 2013. gada nogales sadarbojas un aktīvi koncertē ar Latvijas Radio Bigbendu un maestro Raimondu Paulu. 

Viņa ir arī "Riga Jazz Stage 2014 Grand Prix" ieguvēja. Darbojas soula, fanka, r&b, džeza, gospeļa un blūza stilos. 2014. gada decembrī iznācis Kristīnes pirmais albums ar Raimonda Paula mūziku "Melns ar Baltu".

Arī nākamajās nedēļās notiks muzikālie improvizācijas vakari. 24. jannvārī viesmākslinieks būs repa mākslinieks EdaVārdi. Edavārdi ir sadarbojies ar daudziem latviešu hiphopa pārstāvjiem - Misteru, Tablis, ansi, Kashuku, Skuteli, Eliotu, Dj Monsta, Orioli, 181h, AKE u.c., kā arī ar rokmūziķiem "Acid Rain" (tagad zināmiem kā "The Big Bluff") un instrumentālo grupu Very Cool People.

Janvāra radošo darbnīcu ciklu noslēgs latviešu dziedātāja Jolanta Gulbe-Paškeviča, kura kopā ar Rihardu Fedotovu un mūziķiem uzstāsies 29.janvārī.

Riharda Fedotova radošās darbnīcas notiek ceturtdienās, plkst. 21.00 naktsklubā "Pulkvedim neviens neraksta" (Peldu iela 26/28), pasākumos ieeja brīva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!