Foto: Mavrixonline/Scanpix

Rokmūzikas grupa "Scorpions", kas 9. novembrī "Now or Never" tūres ietvaros uzstāsies ar koncertu "Siemens" arēnā Viļņā, nosūtījuši koncerta organizatoram savu vajadzību sarakstu - vācu mūziķi grib nakšņot labākajā piecu zvaigžņu viesnīcā un pārvietoties tikai ar S klases "Mercedes" automašīnām. Piecas šāda veida automašīnas ar personīgajiem šoferiem tiks sagatavotas pieciem grupas dalībniekiem – šāds bija mūziķu lūgums, portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji.

"Lai arī grupas vēlme pārvietoties atsevišķās automašīnās bija neliels pārsteigums, mūziķiem nav pārmērīgu vai neparastu prasību attiecībā uz ģērbtuvēm. Pieci grupas dalībnieki vēlas trīs ģērbtuves, no kurām viena būs paredzēta grupas līderim un vokālistam Klausam Meinem, atlikušās divas – pārējiem mūziķiem", informē Andrejs Platonovs, "EM Concert" vadītājs, kas organizē "Scorpions" koncertu Lietuvā.

Meine savā ģērbtuvē vēlas bezalkoholiskos dzērienus, sulas, minerālūdeni, konfektes, svaigus augļus un trīs pudeles Lietuvas gaišā alus.

Viņa kolēģu Rūdolfa Šenkera un Matiasa Jabsa prasības nav tik pieticīgas. Vīri vēlas ne tikai dažāda veida bezalkoholiskos dzērienus, ūdeni, bet arī baltvīnu un sarkanvīnu, vairāku veidu viskijus, vairāku veidu gaišo alu, kā arī tumšo šokolādi, augļus, riekstus, sviestmaizes ar sieru un gaļu, piparmētru vai kanēļa ledenes bez cukura.

Arī Džeimsa Kotaka un Pāvela Moncivodas gērbtuvē būs pieejami dažāda veida bezalkoholiskie dzērieni, svaiga sula, ūdens, sarkanvīns, gaišais un bezalkoholiskais alus, tumšā šokolāde, augļi, svaigi dārzeņi (brokoļi, burkāni, ziedkāposti, selerijas) ar jogurta mērci, augstākā labuma olīveļļu, baltā garspuru tunzivs, sviestmaizes ar tītara vai vistas gaļu un sieru. Tāpat mūziķi savā telpā vēlas redzēt elektrisko tējkannu, kā arī melno un zaļo tēju ar citronu.

"Pēc koncerta ir jābūt sagatavotam ēdienam līdzņemšanai grupas dalībniekiem.Viņi vēlas desmit sviestmaizes ar sieru, salātiem, tomātiem, sīpoliem un marinādi, arī desmit līdzīgas sviestmaizes ar vistas vai tītara gaļu. Matiasam tiks sagatavotas divas sviestmaizes tikai ar šķiņķi un bez sviesta vai pamata, vēl divas sviestmaizes ar tītara gaļu ir jāsagatavo īpaši Džeimsam. Vīri arī vēlēsies līdzņemšanai divpadsmit pudeles dzirkstošā ūdens un vienu kasti vietējā alus", uzskaita Platonovs.

Samērā liela paka ar aukstajiem dzērieniem tiks sagatavota katram mūziķim un novietota uz skatuves. Kopā 40 pudeles negāzēta ūdens, 18 pudeles alus un 18 pudeles bezalkoholiskā alus, kā arī vairākas bundžiņas enerģijas dzēriena un limonādes.

Divas nedēļas pirms "Scorpions" koncerta Lietuvā ir pārdotas vairāk kā 7 000 biļešu. Tā kā par koncertu bija liela interese, arēnas 4. stāvā tika atvērts papildu sektors.

Rīgā koncerts "Scorpions" notiks 10. novembrī "Arenā Rīga". 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!