Foto: Publicitātes foto
Trešdien, 29. jūnijā, Spīķeru kvartālā ar koncertu viesosies Jevgēņija Zima ar grupu, piedāvājot koncerta apmeklētājiem muzikālo programmu dzeža un folka noskaņās, veidotu īpaši Spīķeru brīvdabas skatuvei, portālu "Delfi" informē Spīķeru kvartāla pārstāvji.

"Klausītāji bieži "Evgeniya Zima Band" mūziku salīdzina ar "īstenu laimes sajūtu". Evgeniya pati savu mūziku raksturo kā skaņas, eiforijas un šokolādes sajaukuma kokteili," par dziedātāju raksta koncerta rīkotāji.

"Evgeniya Zima band" spēlē lounge, džeza, etniskās mūzikas, fanka un pasaules mūzikas sajaukumu, kas prasa klausītāja iedziļināšanos. Kā raksta Krievijas medijs "Argumenti i fakti": "Šī grupa ir kā sports – no tās var nogurt, taču tiklīdz esi tajā iegrimis, izrauties vairs nav iespējams. "Evgeniya Zima band" mūzika var patikt un var nepatikt, taču tā viennozīmīgi neatstās klausītāju vienaldzīgu."

Trīs grupas pastāvēšanas gadu laikā "Evgeinya Zima band" spēlējuši dažādos lielākos un mazākos krodziņos un bāros, kā arī klubos Krievijas galvaspilsētā, tāpat piedalījusies konkursā "Terem Crossover International", kā arī vairakos dažāda mēroga džeza un etniskās mūzikas festivālos Krievijā.

Koncerts notiks Spīķeru kvartālā, Maskavas ielā 12k-2. Koncerta sākums ap plkst. 19.30. Ieeja pasākumā bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!