Foto: Publicitātes foto

Mākslinieks Arstarulsmirus, kurš agrāk bija pazīstams kā Gustavo, pēc divu gadu pārtraukuma uzstāsies 27.septembrī "Arēnā Rīga" Baltijā grandiozākajos studiju atklāšanas svētkos "Studentu Paradīze" ar koncertprogrammu "Noslēguma ballīte".

"Arstarulsmirus (Gustavo) ir mūzikas un vārdu autors, izpildītājs, mūzikas producents, kurš darbojas jau no pagājušā gadsimta deviņdesmitajiem gadiem. Citāti no Gustavo dziesmām tautā jau sen ceļo kā teicieni, caurvīdami mūsu sarunvalodu. Uz uzvarām pār sevi, jauniem sasniegumiem, ticību savām spējām Gustavo dziesmas ir iedvesmojušas tūkstošiem cilvēku," vēsta koncerta rīkotāji.

"Studentu Paradīzes" slepenais mākslinieks strādājis kopā un producējis grupas "Prāta vētra" albumu "Tur kaut kam ir jābūt". Mākslinieka pēdējā uzstāšanās bijusi ar albuma "Pilsētas portāls" dziesmām.

"Šī uzstāšanās man tiešām ir nozīmīga, ne tikai tāpēc, ka tā notiek pēc divu gadu pārtraukuma, bet arī tāpēc, ka tās laikā man būs iespēja pavēstīt klausītājiem klātienē par manas radošās darbības izmaiņu cēloņiem un nākotnes mērķiem. Uz tikšanos jau šo piektdien!" norāda Arstarulsmirus.

"Studentu Paradīzē 2013" uzstāsies arī Gacho, "Bedwetters" (EST), "Astro'n'out", "Bermudu divstūris", Miks Dukurs & Fakts, DJ Toms Grēviņš, DJ Gustavito, DJ Ai-Va, DJ RAPA, DJ Me & My Monkey (DE), DJ Get Dizzy, DJ Droydi (BRA) un daudzi citi mākslinieki.

Biļetes uz "Studentu Paradīzi 2013" nopērkamas "Arenariga.com" un "Biļešu Servisa" kasēs. Biļešu cena - 6,79 lati.

"Studentu Paradīze" jau septīto gadu notiek ar mērķi – rast vienotību studentu vidū, kā arī organizēt vienotus studiju gada atklāšanas svētkus visiem Latvijas un arī kaimiņu valstu studentiem, vēsta pasākuma rīkotāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!