Foto: DELFI
Pēc apmeklētāju pieprasījuma muzikālajā bārā "Sunny Melody" atkārtotu koncertu piektdien 2. oktobrī sniegs mūziķis un dziedātājs Igo, portālu "Delfi" informē organizatori.

11. septembrī notikušais koncerts guva lielu atsaucību. Pats mākslinieks atzina, ka uzstāties mūzikas bāra apmeklētājiem bija patiess prieks un atmosfēra, kas valdīja koncerta laikā bija nepārspējama.

Taču pēc īpaša apmeklētāju pieprasījuma, mūziķis ir piekritis uzstāties vēlreiz. Igo šobrīd ir diezgan aizņemts, jo aktīvi strādā pie jaunā diska ieraksta, taču 2. oktobrī mūziķis vēlreiz kāps uz "Sunny Melody" skatuves.

Koncerts būs atšķirīgs no 11. septembra snieguma, taču neizpaliks arī dziesmas no "Corpuss", "Līvi", "Remix" un rokoperu repertuāra.

Igo, jeb īstajā vārdā Rodrigo Fomins, par vienu no populārākajiem Latvijas dziedātājiem kļuva 1980. gados, kad dziedāja populārajās grupās "Līvi" un "Remix". 1990. gados viņš uzsāka solo karjeru. Igo ir sadarbojies ar komponistiem Raimondu Paulu, Imantu Kalniņu un Zigmāru Liepiņu. 2008.gada rudenī pazīstamais latviešu mūziķis Igo svinēja jubileju – 30 gadi uz skatuves.

Ieejas maksa – 5 lati, galdiņa rezervācija 7 lati. Ieeja bārā no plkst. 20:00, koncerta sākums 21:00.

Biļetes var iegādāties "Biļešu Servisa" kasēs, restorānā "Sunny" vai mūzikas bārā pirms koncerta.

"Sunny Melody" atrodas Brīvības gatvē 199c

$bslink="http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muzika/klubu_pasakumi"; include("/www/htdocs/whatson/includes/bs.inc"); ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!