Foto: Publicitātes foto
Latviešu psihedēliskā roka grupa "The Pink Elephant", kas pērn sevi spilgti pieteica ar debijas albumu "Mellowing", izdevusi jaunu albumu "Cassette Concert" jeb "Koncerts kasetē".

Jaunais albums pieejams tikai desmit eksemplāros kasetes formātā. Visi 10 albuma ekspemplāri kopā ar kasešu atskaņotājiem un īpašu iepakojumu tiks izdalīti dažādiem cilvēkiem, kuriem pieteikts tos pēc noklausīšanās nodot tālāk draugiem vai arī pilnīgi svešiem cilvēkiem. Tam, kur albumi atrodas, var izsekot grupas "Facebook" lapā. Tādējādi albums izdots absolūti nekomerciālā veidā, tas netiks pārdots jebkādā citā formā vai izplatīts digitāli.

"The Pink Elephant" pēc debijas albuma izdošanas uzstājušies ne tikai "Positivus" festivālā un vairākās zīmīgās koncertu vietās Latvijā, bet arī citviet Baltijas valstīs, piesaistot ievērojamu fanu loku.

Albums "Cassette Concert" ierakstīts 2015. gada vasarā Saldū – vietā, kur savulaiku iepazinušies divi no grupas dalībniekiem - Edvards Broders un Alberts Levics. Līdzās viņiem ansamblī spēlē arī Rūdolfs Ozols un Kalvis Sležis.

Sīkāk par albuma koncepciju grupas dalībnieki stāsta īpaši veidotā video.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!