Foto: Publicitātes foto
Ar Raimonda Paula piekrišanu top muzikāla izrādē par mūsu visu laiku izcilāko skatuves duetu – Noru Bumbieri un Viktoru Lapčenoku un viņu laiku, portālu "Delfi" informē izrādes producente Laila Ilze Purmaliete.

Slavenajam duetam rudenī aprit 50 gadu.

Dziedātāju tēlos iejutīsies Marija Bērziņa un Andris Ērglis. Raimondu Paulu un Ojāru Grīnbergu iepriekšējā gadsimta septiņdesmitajos gados izrādē atveidos Mārtiņš Egliens. Izrādes režisors ir Gundars Silakaktiņš.

Pirmizrāde plānota 28. septembrī plkst.19.00 VEF Kultūras pils lielajā zālē, skaidro producente.

Savukārt Raimonds Pauls teic: "Manuprāt, latviešu estrādē Noras un Viktora duets nav pārspēts vēl šodien. Tur daudz kas sakrita – talantīgi dziedātāji, skatuviskā saderība, atbilstošs repertuārs. Ko tur lai saka – zelta duets".

Izrādes īpašais viesis būs pats Viktors Lapčenoks. Viktors atceras: "Dziedāšana duetā ar Noru un darbs ar Raimondu Paulu bija neapšaubāmi skaistākais laiks manā mūžā, tas bija radošs lidojums, tagad tasškiet gluži kā pasaka, bet ir palikušas iedziedātās dziesmas, un es varu būt priecīgs, ka arī šodien tās ir klausītājiem vajadzīgas," teic Lapčenoks.

Biļetes uz muzikālo izrādi varēs iegādāties "Biļešu paradīzē" www.bilesuparadize.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!