Foto: DELFI

Pēc aizvadītām astoņām vasarām, mūzikas un sporta festivāla "Fonofest" rīkotāji nākuši klajā ar lēmumu pārtraukt festivāla organizēšanu.

Kā vēsta festivāla rīkotāji, "Fonofest" savu darbību sāka 2005.gadā kā rezultāts nelielas Cēsu jauniešu grupas hobijam organizēt koncertus. Pēc astoņiem nepārtrauktiem darbības un attīstības gadiem, festivāls Latvijas vasaras notikumu vidū bija ieņēmis stabilas pozīcijas, katru gadu piesaistot ar vien plašāku klāstu populāru mūziķu, kā arī apmeklētāju tūkstošus.

""Fonofest" ir spējis veiksmīgi noturēt savu izaugsmes gaitu, katru gadu paplašinot pasākuma vērienu, 2012. gadam kļūstot par visveiksmīgāko. Pie tā arī esam izlēmuši apstāties," 22. janvāra rītā izplatītajā paziņojumā vēsta festivāla organizators Lauris Sildniks.

Kā norāda festivāla rīkotāji, lēmums pārtraukt festivālu neesot bijis viegls un nācis ilgu pārdomu rezultātā. "Ar patiesu lepnumu un prieku varam atskatīties uz paveikto, lai teiktu lielu paldies visiem, kuri ir piedalījušies ballītē astoņu fantastisku gadu garumā," vēsta festivāla rīkotāji un piebilst, ka plāno domāt par jaunām attīstības iespējām nākotnē.

Fotogalerijā: 'Fonofest 2012'

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!