Grupa "Ryga" īsi pirms sava debija albuma izdošanas laidusi klajā šā brīža aktuāla hita "Say You Love Me Now" remiksu, ko veidojusi producentu apvienība "Crullers" Savukārt video filmēts Lietuvā, Palangā un tās apkaimē. Dziesma rakstīta Dailes teātra izrādei "Bannija Monro nāve", kurā piedalās pati grupa.

Kā portālu "Delfi" informē grupas izdevēji no kompānijas "Mikrofona ieraksti", "Ryga" debijas albumu plānots laist klajā 3. jūnijā.

Sadarbībā ar kompāniju "Rough Trade" albums būs pieejams arī Vācijā, Šveicē un Austrijā, grupas dziesmas sākušas skanēt arī Vācijas radiostacijās un pagājušajā nedēļā to sāka atskaņot radiostacijās: "Antenne Thüringen", KISS FM, "Freies Radio Freudenstadt", "Freies Radio Wiesental", "Ems-Vechte-Welle", "Ju:Nai Radio Magdeburg", "JLRadio", Kiel FM, "Radio Darkfire", "Radio HSF", "Radio Sthoerfunk", "Radio VHR", "Radio Zusa", "RSD Radio", "Walicee Dee" un citās. Bet nākamajā nedēļā par dziesmas iekļaušanu savās rotācijās lems arī Vācijas lielākās radiostacijas.

Latvijā dziesma jau sešas nedēļas atrodas radio SWH "Top 20", un pagājušajā nedēļā ierindojās trešajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!