Foto: Publicitātes foto
Dziedātājs Igo un ģitārists Ēriks Upenieks piedāvā pirmo kopīgi komponēto dziesmu "Piedodiet, viņš saka". Šis skaņdarbs radīts, domājot par gaidāmajiem koncertiem Valentīndienas nedēļā, portālu "Delfi" informē mūziķu pārstāvji.

Dziesmas "Piedodiet, viņš saka" mūzikas autori ir Ēriks Upenieks un Igo, teksta autors – Igo. Skaņdarba ierakstā piedalījās Igo (balss), Ēriks Upenieks (akustiskā ģitāra un bass), Juris Kristons (piano un stīgu partijas), Ainis Zavackis (sitaminstrumenti) un Raimonds Macats (mutes harmonikas). Ieraksta skaņu režisors ir Ēriks Upenieks, tas veikts "ĒU Studio" (mix – master: Ēriks Upenieks).

2017. gada rudenī ģitārists Ēriks Upenieks uzaicināja Igo noklausīties nesen paša sacerētās instrumentālās kompozīcijas. Jaunā mūzika bija tapusi mierīgās noskaņās, un mudināja Ēriku piedāvāt Igo rakstīt tām vārdus, lai kopīgiem spēkiem veidotu īpašu šūpuļdziesmu ciklu.

Sākotnējās idejas mēģinājumu procesā pilnveidojās un transformējās. Par to, kas tapis, jau drīz varēs uzzināt koncertos. Pēc vairāku mēnešu darba Ēriks un Igo klausītāju vērtējumam nodos savu jauno koncertprogrammu "Sapnis ceļā".

Koncerti gaidāmi 13. februārī pulksten 19.00 Ropažu Kultūras un izglītības centrā, 15. februārī pulksten 19.00 restorānā "Zoltners", 16. februārī pulksten 19.00 Kalnmuižas pilī un 17. februārī pulksten18.00 Bīriņu pilī. Biļetes pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!