Grupa "Linkin Park" šā gada 19. maijā laidīs klajā jaunu albumu "One More Light", bet ieraksta pirmais priekšvēstnesis – singles "Heavy" laists klajā jau tagad. Tas patis kopā ar dziedātāju Kiaru.

Līdz ar singla izdošanu, "Linkin Park" sadarbībā ar "Facebook", kur grupai ir 62 miljoni sekotāju, 17. februārī plkst. 22.00 pēc Latvijas laika saviem faniem rīkos jautājumu un atbilžu vakaru, kur ikviens tiešajā ēterā varēs uzdot sevi interesējošu jautājumu grupas dalībniekiem.

"One More Light" būs grupas septītais pilna garuma studijas ieraksts. No līdz šim izdotajiem ierakstiem, tieši debijas albums "Hybrid Theory" ir bijis komerciāli visveiksmīgākais – tas sasniedzis dimanta (10 miljoni kopiju) albuma pārdošanas statusu. Grupa ir ieguvusi divas "Grammy" balvas, piecas "American Music" balvas, četras MTV video mūzikas blavas, 10 "MTV Europe Music" un trīs "World Music" balvas. "Linkin Park" ir spēlējuši izpārdotus stadionu koncertus visā pasaulē un bijuši vadošie mūziķi lielākajos festivālos, tai skaitā Lielbritānijas "Download" un "Reading" festivālos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!