Vokālā Grupa "Framest", gaidot Ziemassvētkus un savu ikgadējo svētku koncertu, ieskaņojusi jaunu dziesmu "Ziemassvētku rīts", kuras autors ir ģitārists un komponists Kaspars Zemītis.

Jau ziņots, ka grupas "Framest" ikgadējais Ziemassvētku koncerts notiks Rīgas kongresu namā, 10. decembrī plkst. 19.00. Tajā varēs dzirdēt ne tikai visiem iemīļotas Ziemassvētku melodijas, bet arī latviešu komponistu jaundarbus.

Jaunā dziesma grupai ir pirmā sadarbība ar Zemīti, kurš atzinīgi vērtē "Framest" darbību. Par sadarbības aizsākumu ar grupas māksliniecisko vadītāju un dziedātāju Jāni Ķirsi Zemītis saka: "Manuprāt, "Framest" šobrīd reprezentē a capella grupas iespējas un popularizē šo stilu Latvijā. Man prieks, ka mūziķi piesaka sevi arī kā solomākslinieki. Jānis piedāvāja sadarboties un sakomponēt dziesmas tēmu. Aizsūtīju melodijas uzmetumu, iespēlētu uz ģitāras... un atpakaļ saņēmu dziesmu ar jauku Ziemsvētku tekstu un skanīgu aranžējumu. Skaista Ziemsvētku dāvana man un arī jums!"

Ziemassvētku koncerts, kā sola rīkotāji, būs muzikāliem pārsteigumiem pilns –skanēs Raimonda Paula, Kaspara Zemīša, Kārļa Lāča, Jāņa Ķirša un citu komponistu darbi, kā arī neizpaliks džezs un svētku melodijas. "Framest" Ziemassvētku koncerts ir iekļauts arī festivāla "Eiropas Ziemassvētki" programmā.

Biļetes uz šo un citiem "Eiropas Ziemassvētku" koncertiem var iegādāties visās "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!