Foto: Publicitātes attēls

"Paliec mājās!" ir aicinājums, kuru šobrīd izsludinātā ārkārtējā stāvokļa dēļ labi zina daudzi cilvēki visā pasaulē, un tam pievienojas arī portāls "Delfi", piedāvājot jaunu izglītojoši izklaidējošu tiešsaistes radījumu "#PaliecMājās ar Delfi". Ceturtā raidījuma viesis otrdien, 21. aprīlī, bija jaunais pavārs Pipars, kurš tiešraidē gatavoja ābolu kruasānus.

Pipars – īstajā vārdā Rojs Puķe – ir šobrīd jaunākais kulinārijas blogeris Latvijā. Savu blogu www.pipars.lv viņš raksta no deviņu gadu vecuma, šobrīd viņam ir 14. Tāpat viņam ir savs "Youtube" kanāls un lietotāju iecienīts "Instagram" konts.

Jaunais pavārmākslas entuziasts ir akciju "Pipars Pogai", "Ēd burgerus un ziedo" un "Labdarības burgeru ballīte" ideju autors un realizētājs. Par savām labdarības aktivitātēm 2019. gada nogalē saņēmis titulu "Latvijas lepnums" nominācija "Jauniešu iniciatīva".

Tāpat Pipars sadarbībā ar Elmāru Tanni ir izstrādājis Ādažiem savu ēdienu – Ādažu picu. Tā ir nogaršojama tikai Ādažos.

Pipars šobrīd strādā pie savas pirmās recepšu grāmatas, kas tiks izdota šī gada nogalē. Viņš atteicies no autora honorāra un no grāmatas iegūtie līdzekļi tiks novirzīti bērniem ar īpašām vajadzībām. Maijā dienasgaismu ieraudzīs Pipara jaunākais projekts "Laba soma", kas arī ir saistīts ar labdarību.

Raidījumu vada "Delfi" sociālo tīklu satura redaktors, kurš zināms arī kā "stand-up" komiķis un repa supergrupas "Singapūras satīns" dalībnieks, – Edgars Bāliņš. Viņa vadībā ik otrdienas un ceturtdienas vakaru pulksten 19.00 notiks interaktīvas diskusijas un aktivitātes kopā ar sabiedrībā labi zināmiem cilvēkiem.

Raidījuma viesi būs gan populāri aktieri, mūziķi un rakstnieki, gan rūdīti komiķi, sportisti un pat iluzionisti, kuri ļaus ielūkoties savā ikdienas dzīvē, ar savu talantu un priekšzīmi aicinot ikvienu palikt mājās un rūpēties gan par savu fizisko, gan garīgo veselību.

Tā kā "#PaliecMājās ar Delfi" būs tiešraides raidījums, skatītājiem būs iespēja iesaistīties ar saviem jautājumiem, padomiem un lūgumiem raidījuma viesim, tos pievienojot Delfi "Facebook" konta komentāros. Savukārt tiem, kuri nepaspēs noskatīties raidījumu tiešraidē, pēcāk būs iespēja to noskatīties ierakstā portālā "Delfi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!