Foto: Publicitātes foto
Festivāla "Positivus" laikā interneta žurnāls "Satori.lv" izdod īpašu vasaras avīzi, kuru bez maksas varēs iegūt festivālā, biedrības "Ascendum" teltī, kur īpašā chill-out zonā to būs iespējams arī rūpīgāk izlasīt, portālu "Delfi" informē biedrības "Ascendum" pārstāvji.

Avīzē būs publicēti viedokļu raksti, sabiedrībā pazīstamu cilvēku stāsti par viņu bērnības traumām, ieteiktas vērtīgas grāmatas, oriģināla dzeja un proza.

Šajā izdevumā būs lasāma "Latvijas tvitera leģendas" Zmeycharauski eseja par to, vai latvieši ir neveiksminieki, Aivara Andersona komentārs par transhumānisma kustību, dizainera Kolina Maksvigena traktāts "Pret krēsliem", skandalozā interneta autora Deivida Torna sarakste ar izdevniecības "Penguin" advokātu strīdā par zīmola izmantošanu, Annas Fomas, Ivetas Ratinīkas, Henrika Eliasa Zēgnera, Ingas Pizānes, Ivara Šteinberga un Jāņa Hvoinska dzeja, Mārča Bokmaņa un Uģa Jansona stāsti.

Avīze un interneta žurnāls "Satori.lv" ir nekomerciāls projekts, kura mērķis ir veidot un uzturēt kultūras vidi Latvijā jaunos, mūsdienīgos veidos turpinot latviešu literatūras, mākslas, teātra, kino un mūzikas procesus, notikumus un ap tiem notiekošo diskusijas.

Interneta žurnāls "Satori.lv" regulāri publicē ziņas, apskatus, recenzijas par svarīgākajiem kultūras notikumiem Latvijā, veicina viedokļu apmaiņu par sociālpolitiskām aktualitātēm kā arī iepazīstina ar jaunāko oriģinālliteratūru – dzeju, prozu un žanriski nedefinējamu literatūru.

Festivāla dienās 21. un 22. jūlijā biedrības "Ascendum" teltī notiks arī projektu "Garā pupa" un "Mans Doms" aktivitātes. Festivāla "Positivus" laikā "Ascendum" teltī būs iespējams satikt arī biedrības valdes priekšsēdētāju Zaigu Pūci un projekta "Garā pupa" vadītāju Līnu Kārkliņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!