Foto: Publicitātes attēli
Kopš filmas "Dancis pa trim" nonākšanas uz ekrāniem kinoteātru repertuāros 4. martā, to ir noskatījušies 11 530 skatītāji, liecina kinoteātru apkopotā informācija.

Filmas apmeklējuma skaits ir aprēķināts, saskaitot apmeklētājus Kino "Rīga", "Cinamon", Kino "Rio" Ventspilī, Kino "Balle" Liepājā, Kino "Lora" Siguldā, Kino "Gaisma" Valmierā un "Kino 80" Smiltenē.


Piektdien - 18. martā, filma sāk savu ceļu arī pie skatītājiem mazpilsētu un lauku kultūras namos, kur tā tiks demonstrēta vairāk kā 40 izrādīšanas vietās. Pirmie seansi šodien notiks Kuldīgā un Saldus rajonā.

Zināmas arī aprīļa izrādīšanas vietas Lielbritānijā. Sadarbībā ar Anglo Baltic News ABN Ltd organizāciju un tās direktori Daci Gaili, filma tiks demonstrēta latviešu centros Mančestrā, Manfīldā, Peterbro, Bostonā, Londonā, Straumēnos un Bredfordā. Sīkāku informāciju par seansu laikiem un vietām var iegūt šeit.

Režisora Arvīda Krieva "Dancis pa trim" ir filma par jaunu cilvēku mīlestību, mīlas trīsstūri, kurā attiecības samezglojas uz karadarbības fona 1944./45.gadā Kurzemē. Darbība norisinās gan mūsdienās, gan Otrā pasaules kara laikā. Filmas centrā - latviešu ģenerāļa Kureļa kareivju traģēdija.

Filmas ir arī veltījums tās dalībniekiem, kas nesagaidīja pirmizrādi: operatoram Dāvim Sīmanim, aktieriem Leonīdam Loceniekam, Kristīnei Bēdelei un Mārtiņam Freimanim. Galvenajās lomās – Kristīne Nevarauska, Mārtiņš Freimanis, Jānis Vingris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!