Foto: Publicitātes foto
No piektdienas, 14. marta, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt kulta sacīkšu videospēles "Need for Speed" asa sižeta ekranizāciju "Need For Speed: Ātruma slāpes" ("Need For Speed").

Filmas sižets stāsta par prasmīgu automehāniķi un ielu sacīkšu braucēju Tobiju, kurš nepatiesi apsūdzēts par noziegumu. Iznākot no cietuma, viņam ir viens vienīgs mērķis - atriebties savam bijušajam biznesa partnerim, kurš bija nepatiesā apvainojuma un liecības autors.

Ar domu par atriebību viņš nolemj piedalīties izdzīvošanas sacīkstēs, kas notiek visā valstī. To uzzinājis, Tobija partneris sola augstu likmi par viņa galvu.

Filmas "Need For Speed: Ātruma slāpes" oficiālais reklāmas video:

Populārās datorspēles ekranizāciju režisējis Skots Vo, bet galveno lomu atveido Ārons Pols, kurš kļuva pazīstams, filmējoties seriālā "Breaking Bad". Filmējušies arī Imodžena Pūtsa, Dominiks Kūpers, Maikls Kītons, reperis Kid Cudi un citi.

Filmā "piedalās" arī kopijas tādiem ievērojamiem spēkratiem kā "Lamborghini Sesto Elemento", "Bugatti Veyron Super Sport World Record Edition", "Koenigsegg Agera R", "GTA Spano" un citiem.

Datorspēles ekranizācija izmksājusi aptuveni 66 miljonus ASV dolāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!