Foto: Publicitātes foto
No piektdienas, 10. janvāra, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt jaunu amerikāņu boksa komēdiju "Veču revanšs" ("Grudge Match").

Filmas sižets vēsta: sava laika sīvākie sāncenši boksā - Billijs, saukts Mazais, un Henrijs, saukts Nazis, - 30 gadus pēc karjeras beigām atgriežas ringā uz izšķirošo maču.

Slavas dienās Pitsburgas boksa zvaigznes bija pa kārtai viens otru uzvarējuši, taču izšķirošais mačs tā arī nekad nenotika, jo spēles priekšvakarā Nazis negaidīti paziņoja, ka aiziet no boksa, nepaskaidrojot iemeslus.

30 gadus vēlāk jauniņš boksa menedžeris, cerēdams, ka ar to varēs nopelnīt, pierunā abus sāncenšus atgriezties ringā uz izšķirošo maču, lai noskaidrotu uzvarētāju.

Filmas 'Veču revanšs' oficiālais reklāmas treileris

Filmas režisors ir Pīters Sīgals, bet galvenās lomas atveido leģendārie aktieri Roberts De Niro un Silvestrs Stallone.

Šī ir otrā reize, kad uz ekrāna tiekas Stallone un De Niro (pirmā filma bija "Copland"), bet karjeras laikā viņi abi spilgti tēlojuši bokserus: Stallone - Rokiju Balboa, bet De Niro - "Saniknoto vērsi" Džeiku Lamotu.

Citās lomās filmējušies Alans Arkins, Kima Beisingere, kā arī īstās boksa zvaigznes Maiks Taisons un Evanders Holifīlds.

Filmas budžets ir 40 miljoni ASV dolāru, bet kopš pirmizrādes 2013. gada 25. decembrī tā atpelnījusi gandrīz 25 miljonus ASV dolāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!