LNT, 29.aprīlī, dienā, kad "jāvārdu" vārdu viens otram teiks Lielbritānijas princis Viljams un Keita Midltone, piedāvās šogad uzņemtas biogrāfiskās filmas "Viljams un Keita" televīzijas pirmizrādi, kā arī kāzu norises tiešraidi no Londonas, portālu "Delfi" informē televīzijas pārstāvji.


Filma stāsta par prinča Viljama un Keitas iepazīšanos un ceļu vienam pie otra. Filma uzņemta šī gada sākumā.

Romantisko, biogrāfisko filmu "Viljams un Keita" kanālā LNT varēs vērot 29.aprīlī plkst. 21:35.

TV programma

Filmas režisors ir Marks Rozmans. Lomās Niko Īvers-Svindlers, Kamilla Ladingtone, Bens Kross, Serēna Skota Tomase, Džastins Henlons.

Filmā atainotas Viljama un Keitas studiju dienas koledžā, kur viņi arī iepazinās. Viljams apzinājās, ka viņš nekad nebūs parasts students un studiju biedri viņu teju ir nolikuši elka un Dieva lomā. Taču Keita Midltone nav no tām, kura uzķeras uz aristokrātiski zilajām acīm – sākumā viņai pat Viljams nemaz nepatīk, kaut arī abiem kopā jāveido kāda prezentācija. Taču jau drīz abu studentu attiecībās ieviešas romantiskas notis. Filmā ir atainots arī plašu publicitāti guvušais labdarības pasākums, kurā Keita Midltone modes skatē uz mēles kāpj caurspīdīgā kleitā. Vēlāk šī kleita nonāca izsolē un tika pārdota par 52 600 latiem.

Tāpat 29.aprīlī kanālā LNT visas dienas garumā īpašās tiešraidēs un speciālās reportāžās, ikvienam būs iespēja vērot prinča Viljama un Keitas Midltones kāzu norisi.

Raidījums "900 sekundes" informēs par pēdējām aktualitātēm, kas saistītas ar gatavošanos kāzu ceremonijai. LNT Ziņu dienests, sākot jau no pulksten 12:00, tiešraidē no Londonas, skatītājiem dos iespēju sekot līdzi svinīgajai viesu ierašanās gaitai, krāšņajai kāzu ceremonijai un jaunā pāra ceļam uz Bekingemas pili.

29.aprīļa vakarā, uzreiz pēc LNT Ziņām astoņos, visiem tiem, kas dienu būs pavadījuši darbā un, tiem, kas vēlreiz vēlēsies redzēt krāšņo notikumu, tiks demonstrēts īpaši sagatavots dienas notikumu kopsavilkums, kurā apkopoti karalisko kāzu nozīmīgākie un krāšņākie mirkļi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!