TV3 seriāla "UgunsGrēks" komandai šajā sezonā pievienosies arī aktieris Dainis Gaidelis, kurš atveidos aktrises Annas Šteinas varones Kitijas paziņu Aleksandru, portālu "Delfi" informē TV3 pārstāvji.

TV programma

Gaidelis seriālā būs redzams jau 29.marta sērijā. Viņu viesnīcā ievedīs Kitija, kurai ir kāds īpašs plāns attiecībā uz jaunpienācēju Aleksandru jeb Sašu.

Atgādinām, ka sezonas sākumā seriālā debitēja tādi aktieri kā Voldemārs Šoriņš (Ziemelis), Ģirts Liuziniks (Deniss) un Jānis Āmanis (Mareks).

Gaideļa atveidotais varonis Aleksandrs, saukts arī par Sašu vai Aļiku, ir Kitijas labs paziņa un bijušais deju partneris - sācis dejot ar Kitiju, kad Česlavs pielika punktu dejotāja karjerai. Kitijas un Sašas starpā valda lieliska sapratne, bet Česlavs nekad Sašu nav uztvēris kā konkurentu. Česlavs domā, ka labsirdīgais un emocionālais puisis ir pārāk jūtīgs un maigs, lai savaldītu temperamentīgo un reizēm tik skarbo Kitiju.

Kā vēsta seriāla anotācija, Sašam patīk sarunas par ēst gatavošanu, mākslu un modi – Kitija ar viņu var pļāpāt par visu, jo ir eksperts un var dot padomus par jaunākajām modes tendencēs, galda kultūru, arī ieteikt labākās skaistumkopšanas procedūras un knifiņus, kā uzlabot izskatu. Saša pratīs pārsteigt sievieti, pamanot viņas Pradas kurpes, zinās ieteikt labāko matu sakārtojumu, un tādēļ sievietes ir gatavas viņam uzticēties gandrīz kā draudzenei. Bet vienlaikus viņš nezaudē savu vīrišķību un uz viņu grūtā brīdī var paļauties.

Gaideļa varonis pēc dejotāja karjeras beigām sāka strādāt par sanitāru – darbu, par kuru pats nav sajūsmā, jo samaksa ir maza un arī darba prestižs ir zems... Tas gan netraucē viņam būt uzmanīgam, laipnam un iejūtīgam pret slimniekiem, tāpēc pacientiem viņš ļoti patīk. Arī ārstiem un māsām izdarīgais sanitārs šķiet simpātisks - kaut tādu apzinīgu, pedantisku un kārtīgu darbinieku būtu vairāk!

"Kitija piedāvā Sašam nopelnīt naudu, lielu naudu. Tikai cena, kas par to jāmaksā, ir diezgan baisa – Sašam jābūt nežēlīgam pret bērnu... Vai naudu var iegūt tikai ar cietsirdību? Vai Saša to spēs?" intrigu saglabā seriāla veidotāji.

Seriāls "UgunsGrēks" TV3 kanālā tiek demonstrēts katru darba dienas vakaru plkst.20:20.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!