Foto: Kadrs no video

Sociālajos tīklos strauju popularitāti iemantojusi "Vimeo" "Piens fest" profilā publicētā īsfilma "Musketieri, Tubists & Bumbulītis", kura stāsta par pūtēju ansambļa nedienām.

Filmas sižets ar humoru un ne mazumu slenga vārdu stāsta par pūtēju ansambli, kuru tubists īsi pirms haltūras kāršu spēlē paspēlējis savu tubu. Kad tubu neizdodas atgūt ar labu, ansamblis dodas pēc vērtīgā instrumenta, pielietojot viltīgas partizānu metodes.

Lomās spēlē Antons Zamišļajevs, Mārcis Lācis, Armands Ozols, Ēvalds Dukaļskis, Kārlis Bramanis, Ģirts Spakovics, Ģirts Birziņš, Ansis Pavasaris un Juris Atvars. Tāpat redzamas dejotājas Elīna Dubra, Alise Ciema, Grieta Sīpola, Dita Zvirbule, Arnita Teviņa, Lelde Feldmane, Santa Krēsliņa un Sabīne Strauta.

Filmas režisors, scenārists un montāžists ir Oskars Rupenheits, operatori - Juris Pīlēns un Krists Spruksts, par skaņas dizainu atbild Anrijs Krenbergs, balss ierakstu - Klāvs Siliņš, krāsām un pēcapstrādi - Kaspars Cirsis, datorgrafiku -Māris Lagzdiņš, gaismošanu - Lauris Vīksne, bet rekvizītiem - Kristaps Kalsers.

Par filmas sižetā iekļautā sapņa horeogrāfiju atbildēja Elīna Lutce, gaismām - Lienīte Slišāne, grimmu - Mārīte Mazlovska, Helēna Zandberga un Dace, bet tērpiem - Ieva Pilskalne. Filmas producents ir Mārtiņš Mielavs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!