Kinoteātrī "Splendid Palace" no 18. marta būs skatāma gruzīnu filma "Ko mēs redzam, skatoties debesīs?" – brīnišķīga mūsdienu pasaka, kas norisinās Kutaisi. Gruzīnu režisors Aleksandrs Koberidze par šo filmu saņēma FIPRESCI godalgu – kinokritiķu balsojumu par labāko filmu 2021. gada Berlīnes filmu festivāla konkursā.

"Ko mēs redzam, skatoties debesīs?" ir stāsts par mīlestību no pirmā acu uzmetiena, kad Liza un Giorgijs nejauši satiekas uz ielas Gruzijas pilsētā Kutaisi. Mīlestība viņus pārsteidz nesagatavotus, un viņi pat aizmirst pajautāt viens otra vārdu. Pirms turpināt savu ceļu, viņi sarunā nākamajā dienā satikties. Taču viņi nezina, ka viņus nobūrusi ļauna acs. Vai viņiem izdosies atkal tikties? Un, ja izdosies, vai viņi pazīs viens otru? Dzīve viņu dzimtajā pilsētā rit, kā ierasts, suņi klīst pa ielām, sākas pasaules kausa izcīņa futbolā, un filmēšanas grupa, kas saņēmusi uzdevumu atrast īstu mīlestību, varētu būt tieši tas, kas viņiem vajadzīgs.

Filma “Ko mēs redzam, skatoties debesīs?” kinoteātrī "Splendid Palace" būs skatāma 18., 20., 22., 23. martā.

Apmeklējot kinoteātri, jāuzrāda kino biļete, personu apliecinošs dokuments (oriģināls), EU atzīts, derīgs Covid-19 vakcinācijas vai vīrusa pārslimošanas sertifikāts (QR kods). Apmeklētājiem, kuri ir jaunāki par 18 gadiem, Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu uzrādīt nav nepieciešams.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!