Foto: Kadrs no video

Austrijā dzimušais aktieris Arnolds Švarcenegers, kurš no 2003. līdz 2011. gadam ieņēma ietekmīgo Kalifornijas štata gubernatora amatu, parādījies gaidāmās filmas "Terminator Genisys" reklāmas rullītī. Līdz ar viņu tajā spēlē arī "Troņu spēles" zvaigzne Emīlija Klārka.

Pubilcētajā video redzams, kā Terminators ne mazāk robotisks un bruņots kā iepriekšējās filmās, kopā ar Sāru Konoru jau atkal glābj pasauli. Pasaulslavenās sāgas fani treilerī spēs atpazīt pašai pirmajai filmai līdzīgos apstākļus. Zināms, ka jaunākā filma ir tikai pirmā no trim tuvākajos gados gaidāmajām. Šī uz lielajiem ekrāniem iznāks 2015. gada vasarā.

Filmas sižets norisinās 2029. gadā, kad Džons Konors sūta Kailu Rīsu uz 80. gadiem, lai viņš tur glābtu Sāru Konoru no nogalināšanai ieprogrammētā Terminatora. Pagātnē situācija gan ir mainījusies, un uz to aizceļojušais Švarcenegera tēlotais varonis sastop savu 1984. gada versiju, lai uzsāktu cīņu.

Jauno filmu režisē Alans Teilors un tā sižetiski seko filmas "Terminator Salvation" stāstam. Tajā gan slavenais muskuļvīrs nepiedalījās, jo tās uzņemšanas laikā vadīja Kalifornijas štatu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!