Foto: Alfrēds Ulmanis
Kinoteātrī "Splendid Palace" 16. decembrī pirmizrādi piedzīvoja komiķa Rūdolfa Kugrēna jaunākā stāvizrāde "Plezīrs".

Šajā izrādē populārais komiķis padziļināti pievērsies cilvēku savstarpējās komunikācijas pētniecībai. Daloties ar saviem trāpīgajiem novērojumiem, komiķis ieskicēja situācijas, kurās pensionāri izliekas jauni, kamēr jaunieši jūtas paši pieaugušākie, kāda būtu patiesākā un piemērotākā vērtēšanas sistēma taksometra vadītājiem un kādas jaunas pieredzes iespējams gūt sporta nometnēs.

Rūdolfs Kugrēns ir Latvijas jaunās paaudzes stāvkomēdijas jeb stand-up zināmākais pārstāvis. "Plezīrs" ir jau piektā Rūdolfa stāvizrāde, sekojot izrādēm "Ikdieņi", "Fiasko", "NēNuJā", un "Prieks". Rūdolfs atpazīstamību guvis arī kā viens no Sarunu festivāla "Lampa" "Politiķu cepiena" veidotājiem, kā arī šobrīd vada raidījumu par šova "X faktors" aizkulisēm – "Extra faktors" un basketbola raidījumu "Ūdenszeļļi".

Tuvākā Rūdolfa Kugrēna izrāde gaidāmas Liepājā, Kultūras namā "Wiktorija", 22. decembrī, tai sekos izrādes Rīgā – 28. un 30. decembrī. Rūdolfs kopā ar "Plezīru" viesosies arī Jelgavā (27. decembris, Melno Cepurīšu balerija), ar divām izrādēm Cēsīs (5. janvārī, Vidzemes koncertzāle "Cēsīs"), kā arī pirmo reizi Ventspilī (6. janvārī, Teātra nams "Jūras vārti" jaunā zālē). Gaidāma izrāde arī Rēzeknē (12. janvārī, Latgales vēstniecības GORS Mazā zāle "Zīdaste").

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!