Foto: F64
Ceturtdienas vakarā jautrā burziņā atklāta Gaļinas Poliščukas jaunā mākslas telpa - teātris "64 krēsli". Plašākai publikai jaunais teātris tiks atvērts šodien, 4. oktobrī, ar Poliščukas un Andra Buļa pirmizrādi "Face Book. Post Scriptum".

Mākslas telpa "64 krēsli" ir privātas iniciatīvas projekts, kura rezultātā kādreizējais komunālais dzīvoklis Marijas ielā 20, iepretim koncertzālei "Palladium" ir pārveidots par mākslas telpu. Tajā paredzētas ne tikai teātra izrādes, bet arī akustiskie koncerti.

Jau ziņots, ka līdz ar jaunā Poliščukas teātra darba uzsākšanu Latvijā pēc vairākiem ārzemēs pavadītiem gadiem atgriežas arī kino aktrise Agnese Zeltiņa, lai pievienotos teātra "64 krēsli" trupai. Pirmā aktrises atkalredzēšanās ar skatītājiem notikšot 25. novembrī izrādē "Mēs", kas esot viena no populārākajām Gaļinas Poliščukas iestudētajām izrādēm. Tajā bez Zeltiņas piedalīsies arī Andris Bulis, Rihards Lepers un citi aktieri.

Savukārt decembrī gaidāma Zeltiņas monoizrāde, par kuru plašāka informācija vēl tikai tikšot sniegta.

Šobrīd izziņotie pasākumi ir izrādes "Face Book. Post Scriptum", "Lidojums", "Mēs", kā arī 2014. gada 7. martā gaidāmā pirmizrāde "Gumijas princis". Savukārt akustisko koncertu sēriju aizsāks Martin Confused, Brāļi Ziemeļi un Niks Matvejevs.

Biļetes uz visiem pasākumiem ir pieejamas "Biļešu paradīzē".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!