Foto: Publicitātes foto

Jūrmalas teātrī 6. un 8. decembrī varēs vērot Latviešu dramaturģes Leldes Stumbres lugu "Spalvas" Imanta Jaunzema režijā.

"Dzīve parasti izrādās sarežģītāka nekā vienkāršais laimes solījums, kas cilvēkam tiek dots bērnībā. ...un vai pasaulē vispār pastāv godīgums un taisnība, draudzība un... mīlestība? Tik daudz par to tiek runāts, bet cilvēks jau nākamajā mirklī to aizmirst un pakļaujas tikai savām iegribām," izrādes tematiku ieskicē citāts no lugas.

Lelde Stumbre ir viena no visspilgtākajām latviešu dramaturģēm. Viņas lugas ir pārpilnas intrigu, noslēpumu, paslēpju un atmaskošanu. Arī lugu "Spalvas" (1995) caurauž psiholoģiski smalki intrigu pavedieni, kas ne mirkli neļauj atslābt lasītāju, skatītāju uzmanībai.

Jūrmalas teātrī šis latviešu trilleris liks skatītājam pašam izmeklēt, secināt un minēt, kurš, galu galā, ir kādas pavisam parastas latviešu ģimenītes ekstrēmās situācijas vaininieks, kurš upuris.

Izrādē spēlē Dace Broka, Gundega Baušeniece, Mārtiņš Pika un Daniels Amčislavskis, bet izrādes tapšanā palīdzējusi arī kustību konsultante Santa Grīnfelde.

Bērniem līdz 12 gadu vecumam izrādi apmeklēt neiesaka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!