Foto: Publicitātes foto

Gandrīz teātrī "Artelis" turpmāk ik mēnesi notiks "stand up" komēdijas vakari angļu valodā, portālu "Delfi" informē "Comedy Baltics" un kluba "Artelis" pārstāvji.

Visi mākslinieki, kuri šajos vakaros uzstāsies, ir profesionāli komiķi no dažādām pasaules valstīm, vēsta komēdijas vakaru rīkotāji.

Kā pirmais viesis 2.aprīlī Rīgā uzstāsies Beka Hila (Bec Hill) no Austrālijas. Kā vēsta komēdijas vakaru rīkotāji, Hilas publikas atzītie solo šovi un popularitāti guvušie "YouTube" video, kas skatīti vairāk nekā 100 000 reižu, ir snieguši komediantei kulta personas statusu kā Austrālijā, tā Lielbritānijā, kur viņa pašlaik dzīvo. Tāpat Hila produktīvi darbojas arī mikroblogu vietnē "Twitter", kas palīdzējis viņai tikt pie viena no "TimeOut's Top 5" smieklīgāko komiķu tituliem starp tādiem jokdariem kā Miltons Džonss (Milton Jones) un Stīvs Mārtins (Steve Martin).

"Hilai ir talants savās izrādēs iekļaut dekoratīvo dizainu un mākslinieciskos rokdarbus, radot unikālu un neaizmirstamu komēdijas stilu, ko viņa pati dēvē par "papīra leļļu komēdiju," vēsta pasākuma rīkotāji.

"Stand up" komēdijas vakarā uzstāsies: Beka Hila, Anderss Celins, Stjuarts Džonsons, vakaru vadīs Luiss Zezerāns.

Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu Servisa" kasēs un internetā.

Ieeja pasākumā no pulksten 19, šova sākums – pulksten 20.

Pasākums notiks angļu valodā bez tulkojuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!