Laikā, kad mainījusies pasaules kārtība un teātra izrādes vairs klātienē nevar apmeklēt, Latvijas Nacionālais teātris veido virtuālu raidījumu sēriju "7 kraukļi un Saulcerīte". Pirmais raidījums Nacionālā teātra sociālo tīklu kontos būs redzams 21. aprīlī pulksten 20.00.

Kā "Delfi" informē Latvijas Nacionālā teātra pārstāve Līga Rimšēviča, raidījuma pamatā ir septiņu kraukļu – septiņu Nacionālā teātra aktieru – septiņi jautājumi raidījuma viesim – smeļoties iedvesmu no Raiņa "Zelta zirga", sauktam par Saulcerīti. Tā mērķis ir uzturēt saikni un apmainīties ar informāciju un domām laikā, kad esam katras savās mājās un satikties nedrīkstam.

Raidījumu veido un tajā piedalās Igors Šelegovskis, Jānis Vimba, Kārlis Reijers, Kaspars Zvīgulis, Raimonds Celms, Romāns Bargais un Arturs Krūzkops. Video apstrāde – Linda Ģībiete.

Raidījums veidots attālināti "Google Hangouts" platformā. Tas būs pieejams arī raidījuma atbalstāja "Elektrum" sociālo tīklu kontos.

Jau ziņots, ka Ministru kabinets ir pagarinājis Covid-19 pandēmijas dēļ Latvijā izsludināto ārkārtējo situāciju līdz 12. maijam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!