Foto: Publicitātes foto
Radošā apvienība "Nomadi" rudens svētkus Mārtiņdienu atzīmēs ar divām spilgtām Mārtiņa Eihes izrādēm - "Viss par mīlestību", kura sākas kā visiem zināmais stāsts par Romeo un Džuljetu un "Sāra Keina", kas emocionāli iedarbīga un vibrējoša izrāde, kura atklāj britu jaunās dramaturģijas brīnumbērnu Sāru Keinu, portālu "Delfi" informē teātra pārstāvji.

Izrādi "Viss par mīlestību" varēs noskatīties trešdien, 9. novembrī, plkst. 19:00 "Nomadi Art House".

Savukārt 10., 11. un 12. novembrī plkst. 19:00 "Nomadi Art House" un 13. novembrī plkst. 19:00 Osis mājā* (Latvijas Nacionālās Operas skvērā) rudenī pēdējo reizi noskaties fizisko teātra izrādi "Sāra Keina".Izrādes horeogrāfe Kristīne Borodina nominēta Spēlmaņu nakts balvai kā "Gada kustību māksliniece".

"Momenti, kas izrādi izceļ uz kopējā fona, ir tās izpildījuma īpašā enerģētika, tās atbilde vērotāja skatienam, humora negaidītība un tās, nosacīti sakot, starpdisciplinārisms (..) Skatītāja procesuālas ietveršanas tehnika, ko lepni, pašapzinīgi, skaisti, pārdroši un efektīgi izmanto Kristīne Borodina, realizēdama skatienu dialogu ar publiku. Atzīdama tās kolektīvo skatienu ar personīgu pretskatu," par izrādi raksta Aija Uzulēna portālā "Teritorija.lv".

10.un 11.novembrī Sāras Keinas ādā iejutīsies arī pats režisors Mārtiņš Eihe, pēc 10. novembra izrādes plānots saviesīgs pasākums.

Biļetes uz izrādēm iegādājamas "Biļešu paradīzes" kasēs un ineternetā www.bilesuparadize.lv.

Biļetes iepriekšpārdošanā skolēniem, studentiem un pensionāriem – 3 lati, pārējiem- 5 lati.

Biļetes pirms izrādes - skolēniem, studentiem, pensionāriem maksās 5 latus, bet pārējiem – 7 latus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!