Foto: Publicitātes foto
VEF Kultūras pilī 2020. gada 11. un 12. maijā ar savu jauno monizrādi "Gan dzīve, gan teātris, gan kino" viesosies pazīstamais Krievijas aktieris Sergejs Bezrukovs, portālu "Delfi" informē "Balticevents".

Sergeja Bezrukova monoizrāde – tas ir autora pašportrets. Kā raksta rīkotāji – mozaīka, salikta no visdažādākajām lomām, kuras viņš nospēlējis teātrī un kino.

Veidojot programmu, priekšroka dota dzejniekiem un dzejai. Edmona Rostāna Sirano de Beržerakam, arī Puškinam, Jeseņinam, Visockim – viņi ir dzīvojuši dažādos laikmetos, tomēr ir tik ļoti līdzīgi ar savu pārdrošību, iekšējo brīvību, neprātību, kā arī ar savu traģisko – dzejnieka likteni. "Kopā ar aktieri skatītājs atklās sev Rostāna dzejas romantiku, Puškina dzejas ģeniālo vienkāršību, Jeseņina melodiskos vārdus, Visocka dzejas un dziesmu traģiskās ciešanas," raksta rīkotāji.

Savukārt vakara otrajā daļā Sergejs Bezrukovs stāstīs par savu darbu teātrī un kino, dziedās skatītāju iemīļotās dziesmas no kino un televīzijas filmām. Kā uzsver viesizrāžu organizatori, pats galvenais – monoizrāde dos unikālu iespēju "parunāties no sirds", kļūt par aktiera dzīvas, tiešas saskarsmes liecinieku ar skatītāju, bet varbūt pat uzdot jautājumu un dzirdēt atbildi.

Monoizrādes Ilgums – trīs stundas ar starpbrīdi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!