Foto: Publicitātes foto
27. martā - Starptautiskajā Teātra dienā – Dailes teātrī notiks atklāta tango milonga "Tango teātrī", kā arī tikšanās ar fotogrāfu Jāni Deinatu viņa personālizstādē "AINAS II / Pasaules mala".

No plkst.16.30 līdz plkst.18.00 Dailes teātris un aktrise Esmeralda Ermale, kura jau vairākus gadus aizrāvusies ar tango, atklātā publiskā tango milongā aicinās klātienē vērot tango, klausīties īstu tango mūziku, izzināt tango rašanās vēsturi un izcelsmi, kā arī iepazīt tango dejošanas pamatprincipus.

Milongu "Tango teātrī" vadīs tango dīdžejs Aigars Stirna. Aktrise Esmeralda Ermale atzīst, ka "tango, tāpat kā teātris, ir saskarsmes veids, kurā ir iespēja iegūt lieliskas emocijas".

Pēc tango milongas plkst.18.00 interesenti aicināti uz tikšanos un sarunām ar fotogrāfu Jāni Deinatu viņa personālizstādē "AINAS II / Pasaules mala", kas no 20.marta apskatāma Dailes teātra Mākslas telpā "Brīvības 75".

Pieteikumus dalībai tango milongā un sarunās izstādē teātris aicina sūtīt uz e-pastu pasakumi@dailesteatris.lv. Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!