Foto: LETA
Ceturtdien gaidāms mainīgs mākoņu daudzums un daudzviet gaidāmi nokrišņi - rietumos pārsvarā lietus, bet austrumos slapjš sniegs, dažviet veidosies neliels apledojums, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūra.

Naktī virs Latvijas pastiprināsies augsta spiediena atzars, tādēļ mākoņu daudzums būs mainīgs un nakts lielākā daļa paies bez ievērojamiem nokrišņiem. Atsevišķos rajonos izveidosies migla. Tomēr nakts otrajā pusē no rietumiem Latviju sasniegs nokrišņu zona, kas rietumos atnesīs nelielu lietu un slapju sniegu.

Ceļi būs slideni, un iespējama arī apledojuma veidošanās. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu puses vējš, un gaisa temperatūra pazemināsies līdz -2...-7°, piekrastes rajonos līdz -1...+4°.

Dienā Latviju šķērsos zema spiediena ieplaka ar atmosfēras fronti, tādēļ gaidāms mainīgs mākoņu daudzums un daudzviet gaidāmi nokrišņi - rietumos pārsvarā lietus, bet austrumos slapjš sniegs. Dažviet veidosies neliels apledojums. Pūšot lēnam vējam, vakarā atsevišķos rajonos izveidosies bieza migla. Gaisa temperatūra rietumos gaidāma +2...+5° robežās, bet austrumos -1...+2° robežās.

Rīgā mākoņu daudzums dienas laikā palielināsies un gaidāms neliels lietus un slapjš sniegs. Brauktuves un ietves būs slidenas. Ceturtdienas vakarā izveidosies migla. Pūtīs lēns vējš, un gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +2...+3°.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!