Foto: LETA
Trešdiena būs mākoņaina, brīžiem snigs un puteņos, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Jaunākais brīdinājums liecina, ka dienā vietām valsts ziemeļu rajonos gaidāms ļoti stiprs sniegs, putenis. Līdz ar ļoti spēcīgo snigšanu, sniega sega pieaugs par 10-14 cm.

Ceļi būs slideni, uz tiem veidosies sniega sanesumi, redzamība snigšanas un puteņa laikā brīžiem pasliktināsies līdz 500-1000 m.

Vietām sniega sega palielināsies par 5-9 centimetriem. Pūtīs mērens dienvidu vējš, kurš pakāpeniski iegriezīsies no dienvidrietumiem, rietumiem brāzmās 15-19 metrus sekundē, rietumos līdz 20-22 metriem sekundē.

Ceļi būs slideni un veidosies sniega sanesumi. Puteņa laika redzamība pasliktināsies līdz 500-1000 metriem. Gaisa temperatūra pieturēsies -2...+2 grādu robežās.

Rīgā diena arī būs mākoņaina. Palaikam snigs, puteņos. Sniega sega pieaugs vēl par 2-4 centimetriem. Pūtīs mērens līdz mēreni stiprs dienvidrietumu, rietumu vējš, brāzmās līdz 15-18 metriem sekundē.

Ietves un brauktuves būs slidenas, kā arī veidosies sniega sanesumi. Puteņa laika redzamība pasliktināsies līdz 500-1000 metriem. Gaisa temperatūra pieturēsies ap 0 grādiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!