Foto: Mango

LNT talantu šova Okartes skatuve kopmītnēs sestdienu naktīs pēc jauniešu atgriešanās no iknedēļas koncertiem Kinostudijā uzdzīve sit augstu vilni un neiztrūkst arī alkoholisko dzērienu lietošana.

Šīs nedēļas sākumā tapa zināms, ka šova dalībniekam, apvienības K1 mūziķim Ivaram Kļaviņam jeb Elias piemērots sods - par šova noteikumu neievērošanu, patvaļīgu Kinostudijas pamešanu koncerta vakarā un nesankcionētu alkohola lietošanu puisim ieturēta nedēļas honorāra daļa 80 latu apmērā.

Pats Kļaviņš izklaides portālam Mango alkohola lietošanas faktu gan noliedza, norādot, ka viņš vispār nedzerot, bet šova producente Ilze Jansone puiša vārdus apšaubīja, pastāstot, ka viņa savām acīm redzējusi puisi Alfas veikalā ar alus pudeli rokā, kuru jaunais talants pircis ar nepārprotamu mērķi to iztukšot, par ko arī pats šova producentei esot lielījies.

Alkohola reibumā muļķības gadījies sastrādāt arī grupas Zvaigžņu zagļi dalībniecei Kikī jeb Kristīnei Pāžei (attēlā) - viņa sestdienas naktī pēc ballītes bijusi tik ļoti sareibusi, ka kopā ar vienu no skandalozākajiem šova dalībniekiem - Didzi Bordo - pārkāpusi vienu no stingrākajiem administrācijas noteikumiem.

Tā kā abu jauniešu starpā radušās siltākas jūtas, Didzis un Kikī sestdienas svētku noskaņās lielajā, tumšajā gaitenī bija nolēmuši "bišķiņ pabučoties", kur saskaņā ar šova noteikumiem jauniešiem uzturēties stingri aizliegts.

Vēlāk notikušajās pārrunās ar "Balstiņu" jaunā meitene neslēpa, ka sestdienas naktī viņa sadarījusi daudz muļķību, kuras labāk nebūtu vajadzējis darīt, kā arī nenoliedza, ka tas darīts alkohola reibuma dēļ, kas gan, pēc "Balstiņas" domām, ir tikai un vienīgi vainu pastiprinošs apstāklis.

Šova producente portālam Mango paskaidroja, ka šova administrācija nevēlas apgalvot, ka jauniešiem ir nopietnas problēmas ar alkohola lietošanu, tomēr daži no dalībniekiem burziņu laikā pamanās sastrādāt lielas muļķības.

Tiesa gan, Kļaviņa, Kikī un citu jauniešu rīcība gan pagaidām neesot pamats alkohola lietošanas aizliegumam šova telpās, jo, kā norādīja Jansone, tas ir vienīgais veids, kā jaunieši var atpūsties.

"Viņiem visu nedēļu ir stress, un arī koncertos viņi ļoti uztraucas. Protams, alkohols nav labākais līdzeklis, ar ko cīnīties pret stresu, bet tā ir vienīgā lieta, ko viņi vēlas. Tas ir vienīgais prieciņš, kas viņiem ir palicis, jo grūti viņiem te iet," atklāti stāstīja Jansone.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!