Foto: Mango

Jaunā dziedātāja Laima Grauda (attēlā), kuru iepazinām šovā Okartes akadēmija, nekur nav pazudusi – viņa sākusi sadarboties ar Andri Kiviču, kurš apņēmies meitenei palīdzēt izsisties mūzikā, un ik dienas turpina saņemt fanu uzmanības apliecinājumus, kas reizēm mēdz būt visai ērmoti.

"Ir bijis tā, ka es braucu vilcienā, atbraucu mājās, un man uz draugiem atnāk vēstule ar tekstu: "Čau, Laima, es braucu ar tevi vienā vilcienā, un es redzēju, kur tu izkāpi." Vēl joprojām man pienāk ļoti daudz fanu vēstuļu," izklaides portālam Mango atklāj Laima.

Viņai kā simpātiskai un atpazīstamai meitenei regulāri raksta arī pielūdzēji, taču, tā kā Laimai ir savs puisis, uz citiem viņa neskatās. "Mans puisis ir mana lielā mīla. Mēs iepazināmies šova laikā, Krišjānis ir LNT operators," atklāj jaunā dziedātāja, bet pieļauj, ka puisim ir mazliet grūti viņai pievērstās uzmanības dēļ.

"Zinu, ka par tām vēstulēm viņš noteikti ne visai priecājas, jo es vienmēr atbildu. Un dažreiz tur raksta ne to pašu pieklājīgāko, izsaka visādus nepiedienīgus piedāvājumus. Visdīvainākā vēstule man pienāca no kāda puiša, kurš gribēja noskaidrot, kas ir visdīvainākā lieta, ar kuru es gribētu viņu sasiet.

Dīvaiņu netrūkst, bet es parasti arī atbildu ar kādu asprātību, un cilvēki, redzot, ka es nenobīstos, liekas mierā. Bet es domāju, ka manam puisim nav patīkami, ka man raksta šādas vēstules," spriež Laima. Arī pašu Laimu reizēm biedē viņai izteiktie nepiedienīgie piedāvājumi.

"Ir jau tā jocīgi. Tad kad tiešā tekstā uzraksta, vai es negribu kaut ko ar kādu darīt, tad gan sagribas izdzēsties no sociālā portāla. Vistrakākais, ka reizēm šādus piedāvājumus raksta mazi puisīši, tādi pavisam maziņi.

Mans puisis palīdz man ar to tikt galā - reizēm viņš atbild uz šīm dīvainajām vēstulēm," stāsta Laima, atklājot, ka, protams, saņem arī daudz patiesi jauku un sirsnīgu vēstuļu, par kurām patiesi priecājas. Tāpat Laima regulāri saņem arī uzaicinājumus sadarboties no jaunajiem mūziķiem.

"Interesanti, ka man raksta daudzi reperi, vienu dziesmu ar reperi esmu jau iedziedājusi. Bet es ne visiem piekrītu - vispirms paklausos, vai man pašai patīk," stāsta dziedātāja. Pēc šova viņa mūziku nav pametusi un klusiņām turpinājusi sevi radoši attīstīt.

"Man brālis taisa mūziku uz datora, un tad es dažreiz šo to iedziedu viņam, uzstājos arī kopā ar ģitāristu, izpildot populāru dziesmu kaverversijas, bet pati diemžēl es dziesmas nerakstu. Arī latviski dziedu maz, kas ir slikti, bet tagad, kad esmu ierakstījusi dziesmu ar Andri Kiviču, domāju sākt pa nopietno," par karjeras plāniem informē Laima.

"Mūzika ir mans hobijs, bet, protams, gribētos, lai tas izaug par kaut ko vairāk. Man patīk uzstāties, katru koncertu gaidu ar nepacietību. Joprojām uztraucos pirms katras uzstāšanās reizes, un tas ir tāds foršs uztraukums," stāsta jaunā dziedātāja. Viņa neslēpj to, ka ar koncertdarbību iespējams labi nopelnīt.

"Ja koncerti būtu katru nedēļu, tad patiešām varētu dzīvot tikai no tajos nopelnītā. Bet pagaidām man uzstāšanās nav tik bieži," godīgi stāsta Laima. Viņas lielais sapnis ir izveidot savu grupu, kas gan nav visai viegls uzdevums, jo meitenei nav daudz kontaktu starp cilvēkiem, kas spēlē dažādus instrumentus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!