Foto: Mango

Pēc piektdienas Okartes skatuves koncerta LNT talanti savā dzīvoklī sarīkoja neparastu ballīti, pēkšņa lēmuma rezultātā uzsākot trakulīgas putu kaujas, kurās žēlotas netika ne drēbes, ne frizūras.

Ideja sarīkot putu ballīti talantīgajiem mūziķiem radās pēkšņi - jaunieši izlēmuši ka tradicionālā pasēdēšana pēc koncerta jāpadara atraktīvāka, un kopīgi pieņemts lēmums noorganizēt putu kaujas.

Putas talantīgie jaunieši radījuši turpat uz vietas šova dzīvoklī esošajā burbuļvannā, sajaucot pudelīti šampūna ar nedaudz ūdens. Kad vanna bija gandrīz pilna ar izejmateriālu, talantu starpā sākās īstas kaujas.

Par aktīvākajām cīņu dalībniecēm kļuva šova meitenes - 4vēju Madry un Māra metās cīnīties pret Kā viens Ingu un T-Band Košo. 

4vēju meitenes speciāli koncertam bija izveidojušas neparastus matu sakārtojumus, papildinot galvas rotas ar atšķirīgu krāsu šķipsnām, taču mežonīgajām cīņām sākoties, frizūra un grims paliks otrajā plānā - putas krita gan uz galvas, gan sejā.

Kamēr meitenes jautrojās, puiši izrādījās daudz mierīgāki un dāmu izdarībās nolūkojās ar smaidu, trakajās izklaidēs paši neiesaistoties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!