Foto: Publicitātes foto

Šovā Okartes skatuve grupas 4vēji sastāvā iepazītais Kristaps Pujāts sestdien, 7. janvārī, ar vērienīgu ballīti Liepājā atzīmējis savu 19 gadu jubileju, un burziņa laikā Pujāts iepazīstināja vecākus ar savu mīļoto meiteni Sabīni Berezinu (abi attēlā).

Savu dzimšanas dienu Pujāts atzīmēja Liepājā, kokteiļbārā Red Sun Buffet, kopā ar šovā izveidotās grupas 4vēji kolēģi Mārtiņu Ruski sniedzot koncertu visiem Liepājas faniem. Jubilāru sveikt bija ieradušies bijušie šova kolēģi, pazīstamais Liepājas mūziķis Andris Ērglis, Pujāta mīļotā meitene Sabīne Berezina no grupas Jātnieki, draugi un fani, kā arī puiša vecāki.

Neskatoties uz to, ka skatītāju rindās bija nepārprotams meiteņu pārsvars un gaviļnieka seju nemitīgi rotāja lūpu krāsu nospiedumi, Pujāts vakaru galvenokārt pavadīja ar Sabīni. Pāris iepazinās šovā Okartes skatuve, un visas Latvijas priekšā nekautrējās demonstrēt savas siltās jūtas viens pret otru.

Pēc šova noslēguma jauniešiem nākas uzturēt savas attiecības no attāluma, jo Sabīne mitinās Rīgā, bet Pujāts jau no bērnības ir liepājnieks, taču jauniešiem kilometri problēmas nesagādā, pie tam jau pavisam drīz - 16. janvārī viņi atkal sāks dzīvot kopā jaunajā LNT šovā OKartes skatuve 2.

Lai sveiktu mīļoto dzimšanas dienā, Sabīne bija mērojusi ceļu uz Liepāju, kur tika stādīta priekšā arī puiša vecākiem. Puiša tēvs Edgars Pujāts kopš 1991. gada ir Liepājas teātra aktieris.

Pujāta 19 gadu jubilejas svinības izvērtās par jautru ballīti, un īpaši veiksmīgs šis vakars bija viņa kolēģim Mārtiņam Ruskim, kuru Liepājā savaldzināja kāda simpātiska blondīne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!