Foto: F64

Okartes skatuve 2 spēcīgās balss īpašnieks Mārtiņš Ruskis (attēlā), lai gan tiešraidēs nedaudz satraucies par to, ka esot apvēlies, joprojām ir meiteņu mīlulis. Dziedātājs gan attiecības nemeklē, jo uzskata, ka mīlestība traucē karjeras izveidē

"Mēs visi te paliekam resni, vienīgi Buks ir notievējis. Gaisa trūkuma dēļ mums visiem ir uzblīdušas sejas - tās izskatās lielas un piepampušas. Vienīgā iespēja tikt pie nedaudz svaiga gaisa ir būris, bet nesen bijām pastaigā pa Vecrīgu. Domāju, ka katru dienu mums varētu uzrīkot kādu pasākumu svaigā gaisā, citādi mēs bezmērķīgi nīkstam šova dzīvoklī," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Ruskis.

Nīkstot bezgaisa telpās, visi jaunieši gribot negribot piepampst un jūtas tukli, tāpēc nav brīnums, ka reizēm, ieskatoties spogulī, pašam sanāk nobīties. Lai glābtu savu skaistumu, Ruskis lieto mitrinošu sejas krēmu, bet noliedz, ka ikdienā krāsotos, kā šķiet vairākiem šova vērotājiem.

"Tikai uz piektdienas koncertiem man tiek viegli iezīmēta acu līnija, lai uz skatuves labāk izskatās. Taču es vispār neatbalstu džeku krāsošanos, un patiešām ikdienā nekrāsoju acis," skaidro Ruskis.

Pievilcīgais dziedātājs iekarojis arī šova sieviešu dzimuma skatītāju simpātijas un atzīst, ka ir brīvs puisis, taču attiecības nemeklē. "Es esmu cilvēks, kam attiecības nav primāras. Es varu iztikt bez meitenēm. Protams, gribas kādu piedzīvojumu, bet tam man pašlaik nav laika - arī ballītēs Kanāla 2 bārā tam dots pārāk īss laiks.

Esmu pārliecināts, ka tuvākajā laikā man nebūs meitenes arī ārpusē. Man pašlaik svarīgākais ir darbs un karjeras veidošana, un es uzskatu, ka attiecības tikai bremzē karjeru, jo gribas būt kopā ar mīļoto un darbs paliek otrajā plānā. Pašlaik otro pusi man nevajag," izdomājis spēcīgās balss īpašnieks.

Viņš tikai pasmejas par baumām, ka meitenes viņu vispār neinteresējot. "Domāju, ka meitenes man patīk vismaz trīsreiz vairāk, nekā tiem cilvēkiem, kuri internetā anonīmi spriež par to, ka man patīk puiši," ironiski nosmej jaunais dziedātājs. Lielu daļu Ruska atbalstītāju sastādot sievietes jau nopietnā vecumā.

"Ja par citiem fano mazas meitenītes, man pēc koncertiem ziedus dāvina un labus vārdus saka pieaugušas sievietes. Par meiteņu uzmanības trūkumu es sūdzēties nevaru - arī klubos vienmēr atrodas kāda, kas grib iepazīties," stāsta Ruskis, atklājot, ka prot ātri atšifrēt, vai meiteni interesē viņa personība, vai tā vēlas sadraudzēties ar dziedātāju viņa popularitātes dēļ.

Par spīti tam, ka šobrīd šovā iestājies lūzuma punkts - dalībnieki ir emocionāli ļoti uzvilkti un ilgojas iet mājās, Ruskis ir apņēmības pilns izturēt līdz galam.

"Ja jau vairāk kā pusgadu esmu nodzīvojis šovā, varu izturēt vēl divus mēnešus. Netēmēju uz galveno lomu mūziklā - mans mērķis, piekrītot piedalīties šova otrajā sezonā, bija parādīt sevi no vairākām pusēm - pierādīt, ka varu ne tikai dziedāt, bet arī novadīt raidījumu vai pasākumu," stāsta jaunais talants, piebilstot, ka viņa mērķis ir pierādīt sevi visdažādākajās šovbiznesa sfērās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!