Foto: DELFI

Lai gan Okartes skatuves skaistais mīlētāju pāris Sabīne Berezina un Kristaps Pujāts (abi kopā attēlā) pārliecinoši pauda pārliecību, ka abu attiecības turpināsies arī pēc šova, diemžēl nu abi ir pašķīrušies.

"Jā, pašlaik esmu brīva meitene un pārdomāju dzīvi. Taču ar Pujātu mums nekāda naida nav - joprojām sazvanāmies, kopā koncertējam - tādā ziņā viss kārtībā. Taču to, vai kādreiz atkal saiesim kopā, man grūti pateikt," sarunā ar DELFI Izklaide jaukā pāra šķiršanos apliecina Sabīne.

Viņa pašlaik atrodas ceļojumā Dānijā un velta laiku pārdomām par dzīvi. Tiesa, nekādas lielās sirdssāpes viņai neesot jāpārdzīvo, jo šķiršanās nebijusi pēkšņa un naida pilna.

"Sapratām, ka katram no mums ir savi plusi un savi mīnusi. Izrunājām, ko katrs no mums dzīvē vēlas sasniegt, un šķiršanās bija kopīgs lēmums, lai gan tieši es to visu uzsāku," atklāj Sabīne.

Pāris kopā bija deviņus mēnešus. Abu romāniņš aizvadītā gada oktobra vidū sākās kā joks šova telpās, un jaunieši nav pat varējuši iedomāties, ka tas pāraugs tik ciešā draudzībā.

Abu attiecībām varēja sekot visa Latvija, jo pāris kopā dzīvoja LNT dzīvoklī veselas divas šova sezonas, kuru laikā paguva gan uz dažām dienām izšķirties, gan sarīkot improvizētas kāzas.

Pēc šova abi nesteidzās ar kopīga dzīvokļa atrašanu - nedēļu abi dzīvojuši Sabīnes vecāku mājā Bauskā, bet pēc tam devušies uz Liepāju pie Pujāta. Vēl maija beigās Sabīne priecājās, ka pēc šova abi ar Pujātu kļuvuši tikai tuvāki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!