Foto: F64

Sestdien, 24. martā, kanālā LNT demonstrētajā šova Pelnrušķīte septītajā sērijā dalībniecēm bija jāstājas liela izaicinājuma priekšā un jāpiedalās gan pikantā fotosesijā, gan erudīcijas pārbaudē.

Vērtējot meiteņu dalību pikantajā fotosesijā, eksperti - eksministrs Jānis Jurkāns, Liepājas mēra Ulda Seska kundze Inta Seska un fotoziņu aģentūras f64 fotogrāfs Lauris Vīksna - atzina, ka visvājākā šajā pārbaudījumā bijusi Ramona.

Lai gan meitene pati gan stāstīja, ka viņai ļoti patīk fotografēties un viņai šajā jomā ir arī gana liela pieredze, žūriju Ramonai pārliecināt neizdevās.

Kritiskus vārdus no ekspertiem saņēma arī Ineses (attēlā) fotosesija, kuru Jurkāns nodēvēja par vulgāru - ja vērtēta tiktu tikai fotosesija, iespējams, mājās būtu jādodas tieši Inesei, bet saviesīgo sarunu laikā ar bijušo ārlietu ministru viņai ekspertus izdevās pārliecināt par savām spējām šovu turpināt.

Septītajā raidījumā tika piešķirta arī imunitāte - to no fotoziņu aģentūras f64 fotogrāfa saņēma Kristīne Teilāne, jo, lai arī viņa uz fotosesiju atnākusi nobijusies, tomēr spējusi atvērties, un rezultātā tapušas labākās bildes.

Kristīne balvā saņēma arī īpašo Berhofmadāmas laimes devas procedūru, taču tajā dienā uz SPA nedevās, jo Kristīnei garastāvokli sabojāja erudīcijas pārbaudījums, kur viņa pamatīgi izgāzās sarunā ar Jurkānu.

Pieredzējušais politiķis tā apmulsināja gan Kristīni, gan pārējās meitenes, ka viņas vairs nemācēja atbildēt uz elementāriem jautājumiem. Pēc pārbaudījuma pelnrušķītēm bija tāds kauns par izgāšanos, ka viņas devās krāmēt koferus.

Arī šajā pārbaudījumā vislielāko pašpārliecinātību izrādīja Ramona, tomēr eksperti lēma, ka tieši viņai no šova ir jāaiziet - žūrija vienprātīgi atzina, ka Ramonai nav pelnrušķītes potenciāla, un savu lomu nospēlēja arī tas, ka sarunā ar Jurkānu meitene pat nemācēja pateikt, kādai konfesijai pieder viņas vecāki, brāļi un māsa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!