Foto: F64

Iepriekšējās sestdienas LNT šovā Pelnrušķīte tā dalībnieces Latviju pārsteidza ar savu plašo erudīciju, kā arī demonstrēja savas krāšņās ķermeņa aprises. Tagad aģentūras f64 fotogrāfs Lauris Vīksne atklāj pikantās foto sesijas aizkulises un to, kuru no meitenēm viņam bijis visvieglāk pierunāt uz atkailināšanos.

"Mans uzdevums bija provocēt meitenes, lai viņas izģērbjas, bet viņām savukārt bija jāmēģina neizģērbties, jo īsta Pelnrušķīte taču neizģērbjas," sarunā ar DELFI Izklaide spēles noteikumus skaidro Vīksne.

Viņš spriež, ka teorētiski uzvarētāja ir tā, kurai izdevies erotiski nopozēt, vismazāk izģērbjoties, taču viņam pašam vislabāk patikušas meitenes, kuras spējušas nopozēt citādāk, nekā ierasts.

"Man patīk rezultāts - bildes, manuprāt, izskatās labi," savu veikumu vērtē Vīksne, piebilstot, ka tieši no viņa spējām bijis atkarīgs tas, vai izdosies meitenes atraisīt un radīt erotiskās bildes.

Inese Kokarēviča

"Inese fotografējās pēdējā - viņa bija ilgi gaidījusi un nomainījusi vairākus tērpus. Galu galā viņa bija izvēlējusies baltu korseti un skaidri zināja, ko grib," Inesi raksturo fotogrāfs.

Alise Grišina

"Lai gan Alise šķita ļoti kautrīga, viņa ir ļoti fotogēniska, tāpēc šo meiteni ir viegli bildēt," stāsta fotogrāfs.

Ramona Zaļmeža-Grīnvalde

"Viņa foto sesijas laikā bija visvairāk sasaistīta, tāpēc Ramonu novērtēju viszemāk. Viņa izlikās par ļoti kautrīgu meiteni, jo bija sapratusi, ka erotiskās sesijas laikā jāuzvedas kā Pelnrušķītei un izģērbties nedrīkst. Viņa nospēlēja naivu meiteni un neizģērbās, taču ironiski, ka meitene fotografējusies arī pie Aleksandra Sokolova, un tur bildes ir pavisam atklātas - vairs nekādas naivās meitenītes," nosmej Vīksne.

Kristīne Teilāne

"Viņa ieradās glamūrīgajā vidē savā ierastajā gotiskajā tēlā un atklāja, ka nekad nav tā bildējusies. Tomēr ar Kristīni strādāt bija ļoti viegli - bildes sanāca ļoti efektīgas un viņa lieliski iegāja tēlā, lēja sev virsū dušu. Kristīnes bildes izdevās vislabāk, tāpēc viņai iedevu imunitāti par spēju tā atraisīties," par meiteni sajūsminās fotogrāfs.

Kristīne Lepnāne

"Viņa bija pirmā, kurai jāfotografējas, un viņa sākumā bija ļoti samiegojusies. Izlēmām, ka viņa pozēs kā rokzvaigzne, un, iekāpusi vannā, Kristīne atmodās, tāpēc tapa lieliskas bildes. Kopumā Kristīne ir tāda visai ieturēta," vērtē fotogrāfs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!