Foto: F64
Latvijas pirmo pelnrušķīti Kristīni Teilāni (attēlā) pēc uzvaras LNT šovā dzīve nesaudzē – pašmāju medijus pāršalcis viņas attiecību skandāls, meitene tiek nemitīgi aprunāta, bet pati Kristīne nesūdzas – viņa esot stiprā pelnrušķīte un tiks galā ar dzīves piespēlētajām grūtībām arī viena.

Pēc Kristīnes uzvaras šovā Latvijas medijus pāršalca skandāls - kāda dāma paziņoja, ka uzturot attiecības ar Kristīnes nu jau bijušo puisi, bet greizsirdīgā jaunā pelnrušķīte viņu pēc šova fiziski ietekmējusi.

Pēc skandāla Kristīne pārtrauca attiecības ar puisi, bet to, ka būtu situsi šo meiteni, noliedz. Patiesības noskaidrošanā Kristīne uzticas policijai, bet pati izvēlas distancēties no notikušā.

"Ir jau stress pēc tā atgadījuma, bet es par to vairs nedomāju. Man ir liels prieks par to, ka cilvēki turpina mani atbalstīt - ik dienas saņemu uzmundrinošas vēstules. Sajūtas pēc uzvaras šovā man nav tik ļoti priecīgas, kā biju plānojusi, bet es vienalga esmu ļoti pateicīga visiem, kas mani atbalstīja," sarunā ar DELFI Izklaide emocijās dalās Teilāne.

Viņa nesūdzas, nevēlas publiski nomelnot savu bijušo puisi un priecājas, ka patiesība nākusi gaismā. "Labāk būšu viena," jaunais attiecību statuss nesatrauc Kristīni.

Spēcīgā kadete spriež, ka viņas dzīves līkloči, iespējams, tas pats pelnrušķītes stāsts vien ir - viņa lepojas ar to, ka šovā neko nav tēlojusi.

"Esmu stiprā pelnrušķīte. Bet esmu arī labsirdīga, saprotoša, mierīga un labestīga. Dzīvē vairāk esmu vērotāja, bet šovā no malas izskatījos asāka," teic Teilāne, kura lepojas ar to, ka, atšķirībā no citām meitenēm, nav iesaistījusies šova iekšējās intrigās.

Viņa uzskata, ka tas, ko citas meitenes var pamācīties no viņas kā Latvijas pelnrušķītes, ir spēja pieņemt dzīvi tādu, kāda tā ir, arī tad, kad neiet pārāk labi. "Nedrīkst būt pārāk naiva. Mani dzīve ir situsi, pati esmu bijusi neuzmanīga, ko pēc tam sanācis pārdzīvot," stāsta Teilāne.

Neskatoties uz to, kā pēc šova kājām gaisā sagriezusies viņas privātā dzīve, Teilāne spriež, ka bija vērts piedalīties Pelnrušķītē - šovs ļāva viņai iepazīt fantastiskus cilvēkus un bagātināt savu redzējumu.

"Pēc uzvaras Pelnrušķītē mana dzīve noteikti kļuvusi daudz grūtāka. Daudz izjūtu apkārtējo agresiju, uz ielas cilvēki baksta ar pirkstiem un rāda uz mani. Taču es nesūdzos. Tas noteikti bija tā vērts," pozitīvi uz pārdzīvoto skatās pelnrušķīte.

Par uzvaru iegūtos 5000 eiro viņa tērēs ceļojumam. "Joprojām domāju braukt ceļojumā. Ja braukšu uz Kubu, līdzi ņemšu mammu, bet otrs variants - braukšu uz Ameriku ciemos pie labākās draudzenes, ar kuru kopā biju Zemessardzē," ieceres atklāj Kristīne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!