Foto: Mango

Pirmo reizi Jaunā viļņa vēsturē katram konkursantam tika nozīmēts savs tērpu dizaineris, un šajā sakarā konkursa noslēguma afterpārtijā Hotel Jūrmala SPA norisinājās modes skate, kurā konkursa tērpus demonstrēja paši dalībnieki.

Uz konkursantiem bija atnākuši paskatīties arī Latvijā pazīstami cilvēki no citām aprindām. Ballētāju vidū varēja manīt par „ballīšu karalieni" dēvēto Anetei Sončiku, kura šoreiz klīda viena pati bez pavadoņa. Sončikai neizdevās iekārdināt arī slaveno basketbolistu Sandi Valteru (attēlā), kurš ballītē atpūtās savā kompānijā un provokācijām nepadevās.

Afterpārtijā bija ieradusies arī Krievijas šovbiznesa zvaigzne un viena no Jaunā viļņa vadītājām Ļera Kudrjavceva ar savu mīļoto Sergeju Lazarevu. Pirms gada Ļera Jaunā viļņa laikā bija atpūtusies Sanda Valtera kompānijā, taču tagad viņai ir stabilas attiecības ar Lazarevu.

New Wave Fashion Week projektu atbalsta modes kanāls World Fashion Channel, tādēļ muzikālais konkurss Jaunais vilnis nu jau kļuvis arī par modīgu pasākumu.

Jaunā viļņa sešpadsmit konkursantiem katram tika nozīmēts savs tērpu dizaineris. Starp mums zināmākajiem bija Latvijā populārās tērpu mākslinieces Katja Šehurina, kas darināja Aishas tērpus, un Natālija Jansone, kas veidoja tērpus Somijas dziedātājam Villem Laksonenam.

Mango piedāvā aplūkot, kā gala modes skatē Hotel Jūrmala SPA konkursanti ballītes viesiem izrādīja savus greznos skatuves tērpus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!