Foto: Publicitātes foto

9. februāra vakarā ceļu pie saviem skatītājiem kanālā 360TV un izklaides platformā "Tet+" sāks jauns pašmāju mīlas un pikantēriju šovs. Tajā piedalīsies pāri, kuru attiecības ilgst jau kādu laiku un tajās ir šādas tādas problēmas, galvenokārt – pazudusi dzirkstelīte.

Pāri centīsies restartēt savu kopābūšanu un atkal atrast ceļu vienam pie otra. Šova dalībnieki dosies ceļojumā uz Gruziju. Interesanti, ka starp dalībniekiem ir ģimenes locekļi, proti, jaunākā dalībniece Tīna ir meita citam šova pārim, Ronaldam un Laimai. Iepazīstinām ar visiem "Mīlas nometnes" varoņiem:

Ivars un Antra

Foto: Publicitātes foto

Pāris, kurš bauda dzīvi nelielā lauku pilsētiņā, nesteidzīgi svinot dzīvi. Paši atzīst, ka ir mazliet traki un, pārbaudot sevi, labprāt izmēģina visu jauno. Antrai ikdienas skrējienā un kopā būšanā pietrūkst uzmanības un rūpes no Ivara puses. Attiecībās aizvadīti jau astoņi gadi, taču bildinājuma no Ivara puses vēl nav. Pāris cer apprecēties Gruzijā.

Ronalds un Laima

Foto: Publicitātes foto

Smaidīgi un vienmēr pozitīvi raugās uz dzīves uzliktajiem šķēršļiem, taču Laima uzskata, ka viņu attiecībās ir nepieciešams restarts, jo četri bērni un ikdienas rūpes apslāpējušas kaisles dzirksteli. Lai arī Ronalds ir pārliecināts par abu saskaņu un kopējo nākotni, Laima atklāti atzīst, ka viņai piezogas bailes pazaudēt savu vīru, pazaudēt vienam otru.

Evita un Aigars

Foto: Publicitātes foto

TV šovu veterāni. Viens otru atrada kameru priekšā, piedaloties "Lauku sētā", bet apprecējās realitātes šovā "Ģimene burkā". Laulības viļņos abi peld jau trīs gadus un romantikas it kā pietiekot. Ekspertiem gan šķiet, ka tā ir tikai maska, kas sargā no patiesās realitātes. Evita nevar pieņemt, ka vīrs darba dēļ daudz laika pavada prom no mājām, līdz ar to valda greizsirdība un neuzticēšanās.

Līva un Mārtiņš

Foto: Publicitātes foto

No problēmām bēg, spēlējot galda spēles. Kopā ir jau 10 gadus, tomēr vēl nav precējušies. Līva apzinās, ka viņas un Mārtiņa attiecību lielākā problēma ir komunikācija. Strīdu situācijās viņi nespēj atrast kompromisu un mierīgi izdiskutēt konfliktu. Viņi nekad nav vieni, jo kopš meitas piedzimšanas, kurai bija nopietnas veselības problēmas, ar pāri kopā dzīvo Līvas mamma. Cīņa par pirmdzimtā veselību nav vienīgais pārbaudījumus pāra dzīvē. Drīz pēc meitiņas piedzimšanas viņi zaudēja bērniņu, tāpēc šova eksperts Arturs Šulcs viņiem piedāvājis rituālu, kas palīdzēšot atbrīvoties no sāpēm.

Tīna un Enija

Foto: Publicitātes foto

Vienīgais viendzimuma pāris šovā, tomēr šova eksperti apšauba abu meiteņu jūtu patiesumu. Tīna pēc sāpīgas šķiršanās no puiša mierinājumu atrada Enijā. Meitenes kopā ir jau četrus mēnešus, bet apkārtējie viņu attiecības neuztver nopietni. Lai nometnē Gruzijā piešautu asumiņu, dāmas ceļojumā līdzi paņēmušas rokudzelžus.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!