Foto: AFP/Scanpix/LETA

"Wednesday" ir viens no veiksmīgākajiem "Netflix" seriāliem, tas pārspējis pat "Stranger Things" un ierindojies "Netflix" skatītāko filmu topa desmitniekā. Seriāla otrā sezona ekrānos būs redzama jau 2025. gadā, vēsta "The Direct".

"Wednesday" izraisīja veselu fenomenu un ir viens no veiksmīgākajiem seriāliem, kurš straumēts "Netfilx". Tas savā pirmizrādes nedēļā sasniedza 341 skatīšanās stundu.

Šajā sezonā seriāla zvaigzne Dženna Ortega būs ne tikai aktrise, bet arī seriāla producente. Pēc Holivudas streikiem seriāla otrā sezona beidzot ir gatava filmēšanas procesam, kas sāksies aprīļa beigās.

Filmēšanas vieta tiks mainīta no Rumānijas uz Īriju, tā lemts nodošanas termiņu dēļ. Izpildproducents Stīvs Stārks minējis, ka, lai arī filmēšana Rumānijā bija radoša, tur tomēr bijušas vairākas problēmas. Taču viņš ir sajūsmā par filmēšanu Īrijā, kur strādājis arī iepriekš pie projekta "Vikingi".

Otrās sezonas filmēšanas lokācijai bijuši divi varianti – Londona vai Īrija, taču, pateicoties iepriekšējai sadarbībai, izdevies iegūt labu darījumu ar studiju Īrijā. Lokācijas maiņa sniegs arī iespēju raitākam filmēšanas procesam. Taču tas mainīs seriāla vizuālo estētiku un radošās iespējas.

Tā kā "Wednesday" filmēšana sāksies aprīļa beigās, otrā sezona varētu nākt klajā 2025. gada pavasara beigās vai vasaras sākumā. Filmēšana varētu noslēgties 2024. gada oktobrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!