Foto: SIPA/Scanpix/LETA

Dziedātāja Rianna var izraisīt ažiotāžu praktiski ar teju jebko, ko viņa dara. Šoreiz tā ir nesenākā intervija izdevumam "Interview", kurā māksliniece visai atklāti atklāj, kā veicas ar jauno statusu privātajā dzīvē. Piemēram, neslēpjot to, kā grūtniecība un dzemdības mainījušas viņas ķermeņa izskatu.

"Instagram" profilā dziedātāja augšupielādējusi dažus kadrus no savas intervijas fotosesijas ar komentāru: "Kā es jūtos pēcdzemdību periodā ar diviem bērniem līdz divu gadu vecumam."

Lūk, daži spilgtākie citāti no šī brīža apspriestākās intervijas:

Par celulītu…

Kā jau minēts, Rianna šajā intervijā bijusi pat ļoti atklāta – neslēpjot un visai skarbi izsakoties par grūtniecības nelabvēlīgo ietekmi uz viņas augumu: "Trešā trimestra celulīts nav nekāds joks! Tas parādījās pat tādās vietās, kur nekad nebūtu iedomājusies, ka tas tur reiz vispār varētu "ieperināties". Un, ahh, uz augšstilbiem tā bija visvairāk. Jo? Jo augšstilbi nesa mazuļa un dzemdes svaru."

Par krūtīm un plastiskajām operācijām...

Intervijā viņai tika vaicāts, kāda būtu viņas fantāzijas operācija pēc 10 gadiem. Rianna atbildēja: "Nē, nē, nē. Ne jau pēc 10 gadiem. Man nav tik daudz laika! Es gribu, lai manas krūtis tiek gluži kā "piespraustas" atpakaļ pie pleciem, tieši tur, kur tās bija. Es nevēlos implantus. Es gribu tikai piepacelt krūtis."

Viņa piebilda: "Atzīstos, ka neesmu ievākusi pietiekami daudz informācijas, lai vispār zinātu, vai varu atgūt savas "vecās krūtis", taču esmu dzirdējusi, ka šī manipulācija var atstāt rētas. Man tas nekaitētu! Bet es nekad negribu veikt kuņģa samazināšanas operāciju, jo nevēlos jaunu nabas daļu, un es nevēlos, lai man būtu tāda rēta." Viņa turpināja: "Es arī baidos no nažiem... Tāpēc, ja man būtu jāizvēlas viena lieta, es izvēlētos savas krūtis."

Par ģērbšanos...

"Mana ikdiena izskatās šādi: saģērbju bērnus un tad sev jautāju: "Kāds ir visērtākais apģērbs, ko valkāt, esot viņu tuvumā? Kāds apģērbs neradīs neērtības? Kāds apģērbs būs patīkams, kad tas pieskarsies viņu sejai un ķermenim?""

Par kopīgu autiņu nomaiņu…

"Ak jā. Asaps (A$AP Rocky) nekad no tā nav vairījies. Viņš uzstiepj kreklu pāri degunam, kad tiek mainītas autiņbiksītes. Un tā, lūk, viņš tiek tam cauri. Tas ir diezgan smieklīgi."

Par ģimenes pieaugumu...

"Es nespēju noticēt, ka man ir divi bērni," viņa vairākkārt aiz sajūsmas iesaukusies intervijā. Dziedātāja un reperis 2022. gada maijā sagaidīja savu pirmo dēliņu RZA. 2023. gada augustā viņiem piedzima vēl viens dēls Riots.

Uz vaicājumu, vai abi vēlētos vēl bērnus, viņa atbildēja: "Viņi ir labākie. Tā kā mana māja ir pilna ar puišiem, tad sanāk, ka es, bez šaubām, esmu puišu mamma. Man tas patīk. Man tas pat ļoti patīk." Tomēr viņa joprojām vēlētos izjust, kā ir būt meiteņu mammai, daloties pārliecībā, ka, jā, reiz kādu dienu vēlētos papildināt ģimeni ar meitiņu. "Es, protams, nezinu, ko Dievs vēlas, bet es gribētu vairāk nekā divus bērnus. Es tik ļoti gribu meitiņu! Bet, protams, ja tas būs vēl viens zēns, arī tas būs labi!"

Par viņas attiecībām ar Asapu..

Protams, ka sarunā tika sniegta informācija arī par abu veiksmīgo mākslinieku mīlas stāstu, paskaidrojot, cik liela nozīme viņu kopīgajā ceļā uz ģimenes radīšanu bija dievišķajam spēkam. "Es vienkārši ļāvu notikt tam, kam bija jānotiek… Es ļāvos Dievam sevi vadīt un vēl aizvien tam ļaujos! Kovids paātrināja mūsu attiecības, un man šķita, ka Dievs zināja, ka mums tas ir nepieciešams, jo mēs gatavojāmies dibināt ģimeni. Un, ja nebūtu kovida, mums būtu bijis vajadzīgs daudz vairāk laika, lai vispār saprastu, ka esam tam gatavi," viņa pastāstīja izdevumam.

Piebilstot: "Iepriekšējās attiecībās es centos un centos, un centos darīt visu iespējamo, un joprojām šķita, ka ar to nepietiek. Šobrīd ir lieliska sajūta apzināties, ka kāds tevī ir iemīlējies, tev tic un uzskata, ka esi cienīga būt viņa bērnu māte. Es jūtu to pašu pret viņu. Es zināju, ka viņš būs lielisks tēvs."

Neraugoties uz baumām par saderināšanos, Rianna un A$AP Rocky nav saderinājušies un nav viens otram teikuši "jā" vārdu. Februārī viņi sadarbojās, veidojot "Fenty Beauty" lūpu balzāmu. Miljardiere tolaik pasmējās par sava partnera kāršu spēles taktiku un jau atkal uzslavēja viņa autiņbiksīšu maiņas stratēģiju: "Krekls pār degunu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!